Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

ANUNŢĂM demararea Etapei 2 - etapa elaborării propunerilor P.U.Z. şi R.L.U. aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentatia:

Procedura de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele cu dizabilități din Deva

Persoanele cu dizabilități din municipiul Deva se pot programa în etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 la medicul de familie.  

SESIUNEA MARTIE - 15 DECEMBRIE 2020

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2020.

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

ANUNŢĂM demararea Etapei 2 - etapa elaborării propunerilor P.U.Z. şi R.L.U. aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentatia: PUZ ,,ANSAMBLU DE LOCUINŢE UNIFAMILIALE"  

Concurs pentru ocuparea postului de execuție în regim contractual vacant de Referent, treapta IA din cadrul Serviciului administrativ al Direcției economice a aparatului de specialitate al Primarului municipiului Deva

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de execuție în regim contractual vacant de Referent, treapta IA din cadrul Serviciului administrativ al Direcției(...)

Autorizatii de desfiintare 2020

Autorizatii de desfiintare emise in anul 2020

Certificate de urbanism - 2020

Certificate de urbanism emise in anul 2020

Autorizatii de construire - 2020

Autorizatii de construire emise in 2020

Modalităţi de plată

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate realiza direct la ghişeul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale, prin bancă sau prin intermediul internetului.

Hotărârea nr. 479 privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier local la Consiliului local al municipiului Deva al doamnei Gavrila Anamaria

Hotărârea nr. 479 privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier local la Consiliului local al municipiului Deva al doamnei Gavrila Anamaria.

În intervalul...

De la data:
Până la data: