Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 23.04.2019  

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

PUZ ,,SPAŢIU COMERCIAL ŞI SERVICII", strada Elena Văcărescu, nr. 1, beneficiar MIŢAN GHEORGHE şi MIŢAN FLORICA, proiectant Birou Individual de Arhitectură Ionescu Mihai Marian-ANUNŢĂM demararea Etapei 1- etapa pregătitoare  

Atenție, șoferi! Campanie de curățare și întreținere a străzii Mihai Eminescu

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că în de marți, 23 aprilie 2019, până vineri, 26 aprilie 2019, operatorul serviciului de salubrizare căi publice S.C. „Salubritate" S.A. Deva demarează o(...)

Program special de Paște la Telecabina de la Cetatea Deva

Sărbătorile pascale aduc modificări în programul de funcționare a Telecabinei de la Cetatea Deva și a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Deva. Telecabina va funcționa după un program special doar în(...)

Program special la Starea Civilă Deva în minivacanța de Paște

Direcția Publică de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva aduce la cunoștința cetățenilor că, în perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, va funcționa după un program special.  

Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că va funcţiona după un program special în perioada 26 aprilie-01 mai 2019

Sărbătorile pascale aduc modificari în programul de relații cu publicul al Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva.  

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

ANUNŢĂM demararea Etapei 1- etapa pregătitoare -PUZ ,,COMPLEX TURISTIC CU ZONĂ DE AGREMENT ŞI ÎMPREJMUIRE", Calea Zarandului, nr. 26, beneficiar S.C. CAMINICO IMEX SRL, proiectant S.C. Arh'e Tip Studio SRL - arhitect Anca Botezan(...)

Olimpici hunedoreni în arte și arhitectură

14 elevi ai Liceului de arte "Sigismund Toduță"din Deva, vor reprezenta Deva și județul Hunedoara în cadrul celei mai importante competiții de profil din România, Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și(...)

”Aqualand” Deva va funcționa zilnic în perioada sărbătorilor pascale. De 1 Mai, start la distracție!

Complexul de agrement acvatic "Aqualand" Deva va fi deschis pe toată perioada sărbătorilor pascale, dar va funcționa după un program special în intervalul 26 - 30 aprilie 2019:  

Alegeri pentru Parlamentul European - 2019

Alegeri pentru Parlamentul European - 2019      

Sedinta ordina a Consiliului Local Deva - 24 aprilie 2019

  Sedinta ordina a Consiliului Local Deva - 24 aprilie 2019 ora 11:00  

Ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local 2019

Ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local 2019

Turneul extraordinar ”Pianul călător” revine la Deva - luni, 22 aprilie 2019!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural "Drăgan Muntean" vă invită, luni, 22 aprilie 2019, la ora 19:00, în Sala "Pro Arte" a Colegiului Național "Decebal", la un recital "Pianul călător", susținut în cadrul(...)

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacantă, în data de 15 aprilie 2019 ora 11:00 - proba scrisă

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional principal, din cadrul(...)

Acte administrativ fiscale - persoane fizice - 03 aprilie 2019

În temeiul prevederilor art. 47 alin. (5) lit. b) şi ale alin. (6) şi (7) din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru contribuabilii publicaţi în(...)

Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă, 20 aprilie 2019

Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva anunță redeschiderea sâmbătă, 20 aprilie 2019, la ora 10:00 a Complexului de agrement Aqualand.

Banii pentru bursele elevilor vor ajunge în contul școlilor luni, 15 aprilie 2019!

Aproape 380.000 de lei de la bugetul local vor intra, luni, 15 aprilie 2019, în contul celor 9 unități de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Deva, pentru plata burselor școlare aferente perioadei(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: