Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Alegeri locale partiale - 05 noiembrie 2017

Prin HG 696 / 2017 s-a stabilit ziua de duminica, 05 noiembrie 2017, ca data pentru organizarea si desfasurarea alegerilor locale partiale pentru primar.

Comunicat concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzătoare funcţiilor contractuale de executie de muncitori necalificati, inspectori de specialitate gr. IA din cadrul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipale Deva

Vă facem cunoscut că în data de 18 octombrie 2017, la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea posturilor vacante corespunzătoare funcţiilor contractuale de(...)

Concursul pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de Paznic în cadrul Adăpostului de urgenţă pe timp de noapte al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, serviciu public cu personalitate juridică, subordonat Consiliului local al municipiului Deva

Vă facem cunoscut că în data de 16 octombrie 2017, ora 10,00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de(...)

Concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante: Educator din cadrul Compartiment Personal Didactic, Asistent Medical din cadrul Compartiment Personal Medical, Ingrijitoare Copil din cadrul Compartiment Ingrijire Copil – 2 posturi, Ingrijitor Cladiri din cadrul Compartiment Administrativ – 2 posturi - Creşa Deva

Vă facem cunoscut că în perioada 30.10-07.11.2017, se va desfăşura concursul pentru ocuparea următoarelor posturi vacante: Educator din cadrul Compartiment Personal Didactic, Asistent Medical din cadrul Compartiment Personal(...)

A N U N T cu privire la numarul de circumscriptie organizata pentru alegerile locale partiale pentru primar din data de 05 noiembrie 2017

Delimitarea, numerotarea și sediile secțiilor de votare din Circumscripția Electorală nr.1

Închiderea circulaţiei pe unele artere rutiere pe perioada desfăşurării evenimentului “ZIUA ARMATEI ROMÂNE”

Închiderea circulaţiei pe unele artere rutiere pe perioada desfăşurării evenimentului "ZIUA ARMATEI ROMÂNE", în data de 25.10.2017.

Concert de muzică populară în Piața Cetății!

Piața Cetății găzduiește vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 13.00, un concert de muzică populară și dansuri folclorice.

Programul de vizitare a Cetăţii Deva se modifică de la 1 octombrie 2017

Programul de vizitare a Cetăţii Deva se modifică începând de duminică, 1 octombrie 2017. Turiştii vor putea explora monumentul medieval doar până la ora 20.00.Astfel, în perioada 1 octombrie 2017 - 30 aprilie(...)

Examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual de la Serviciului Public Administrare Cetate Deva

Vă facem cunoscut că la data de 16 octombrie 2017, la sediul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, se va desfăşura examenul de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.

LUCRARI SPIGM 19 octombrie 2017

Primăria Municipiului Deva informează că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută lucrări de curăţenie, igienizare, întreținere și reparații în următoarele zone din oraş:

Hotărârea nr. 401 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.136/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția ”Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe P5, str. Titu Maiorescu din municipiul Deva”;

Hotărârea nr. 401 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.136/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția "Creșterea(...)

Hotărârea nr. 400 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.137/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția ”Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 79, str.Bejan din municipiul Deva”

Hotărârea nr. 400 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.137/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția "Creșterea(...)

Hotărârea nr. 399 privind Rectificarea bugetului general al municipiului Deva pe anul 2017

Hotărârea nr. 399 privind Rectificarea bugetului general al municipiului Deva pe anul 2017

Procese verbale 2017

Procese verbale ale sedintelor Consiliului Local - 2017

Fitness în aer liber la Poalele Cetății!

Serviciul Public Administrare Cetate Deva, Primăria Municipiului Deva și Barzz fitness vă invită duminică, 22 octombrie 2017, la o demonstrație de fitness în aer liber în Piața Cetății, începând cu ora 12.00.

Concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de: consilier juridic, grad profesional principal in cadrul Biroului Juridic apartinand Serviciului Comunitar pentru Cadastru si Agricultura Deva, serviciu public cu personalitate juridică subordonat Consiliului Local Deva

Vă facem cunoscut că în data de 23 octombrie 2017, la sediul Serviciului Comunitar pentru Cadastru si Agricultura Deva se va desfăşura concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de: consilier(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: