Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Inchiderea unor artere rutiere pe perioada derularii evenimentului \"Bucurie in miscare\"

Inchiderea unor artere rutiere pe perioada derularii evenimentului "Bucurie in miscare"

”Sportul intră în acțiune” luni, 14 mai 2018, în Piața Victoriei din Deva!

Aproape 400 de copii și tineri de la cluburile sportive și unitățile de învățământ din municipiul Deva și localitățile învecinate vor participa, timp de 6 zile, în perioada 14-24 mai 2018, la demonstrații(...)

Teatrul iese în stradă. Festival în premieră în Piața Unirii din Deva!

Primăria Municipiului Deva vă invită la teatru în aer liber, în zilele de 14, 15 și 17 mai 2018, la ora 20.00, în Piața Unirii din Deva, la Festivalul "Deva Performing Arts", organizat de Teatrul de Artă Deva.

Inchiderea unor artere rutiere pe perioada derularii evenimentului \"Fruhlingfest\"

Inchiderea unor artere rutiere pe perioada derularii evenimentului "Fruhlingfest"

Inchiderea unor artere rutiere pe perioada derularii evenimentului \"Ziua Eroilor\"

Inchiderea unor artere rutiere pe perioada derularii evenimentului "Ziua Eroilor"

Distrugere de muniţie în Poligonul Dealul Paiului!

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor că miercuri, 16 mai 2018, între orele 8.00-16.00, Unitatea Militară 01794 Deva va efectua lucrări de distrugere a muniţiei în Poligonul Dealul Paiului, din(...)

Serbările Devei 2018 - distracţie la maximum în Piaţa Victoriei şi Piaţa Cetăţii!

Direcţia 5, Lidia Buble, The Motans, Gino, Matilda Pascal Cojocăriţa, Veta Biriş şi Ionuţ Fulea vin la Serbările Devei, în 1-3 iunie 2018.

Primăria municipiului Deva va organiza concurs pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului urbanism, amenajarea teritoriului, autorizații în construcții al Directiei urbanism, privatizare

 Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura  concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul(...)

Primarul Muncipiului Deva a primit vizita Consulului Onorific al Republicii Macedonia

Primarul Municipiului Deva, domnul Nicolae-Florin Oancea, l-a avut astăzi ca oaspete, pe Consulul Onorific al Republicii Macedonia, domnul Pavel Ernest Dupta.

Cetatea Deva va fi ecologizată de voluntari

Peste 100 de elevi dar și cadre didactice de la Colegiul Național ,,Decebal" Deva vor participa marți, 15 mai 2018, la o acțiune de ecologizare în zona Cetății Deva. Aceasta are loc în cadrul ,,Săptămânii(...)

Cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie vor fi premiate la Muzeul Civilizației Dacice și Romane

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința publicului că, din cauza vremii nefavorabile, premierea cuplurilor care aniversează "Nunta de Aur" va avea loc la Muzeul Civilizației Dacice și Romane - Sala Șemineului (etajul I),(...)

Situatii financiare

LEGEA nr. 273 din 29 iunie 2006 (*actualizată*)privind finanţele publice locale ART. 76^1*) - (1) Ordonatorii principali de credite ai instituţiilor publice locale au obligaţia publicării pe paginile de internet ale(...)

Hotărârea nr. 155 privind Aprobarea documentației tehnico-economică pentru evaluarea ”Lucrări de reparații și întreținere la bazinele de înot, platforme de acces, zone verzi și stație de filtrare a apei la Strandul municipal Deva”

Hotărârea nr. 155 privind Aprobarea documentației tehnico-economică pentru evaluarea "Lucrări de reparații și întreținere la bazinele de înot, platforme de acces, zone verzi și stație de filtrare a apei la Strandul(...)

Hotărârea nr. 154 privind Reglementarea acordării de facilități și gratuități transportului local în comun pe raza administrativ-teritorială a municipiului Deva, precum și a modalității de acordare a subvenției de exploatare operatorului serviciului de transport public local

Hotărârea nr. 154 privind Reglementarea acordării de facilități și gratuități transportului local în comun pe raza administrativ-teritorială a municipiului Deva, precum și a modalității de acordare a subvenției de(...)

Hotărârea nr. 152 privind Trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Deva, a unui teren în suprafaţă de 19 mp, situat în municipiul Deva, str. Nicolae Iorga, județul Hunedoara

Hotărârea nr. 152 privind Trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Deva, a unui teren în suprafaţă de 19 mp, situat în municipiul Deva, str. Nicolae Iorga, județul Hunedoara

Hotărârea nr. 151 privind Transmiterea în folosință gratuită către Sport Club Municipal Deva a unor bunuri aparținând domeniului privat al municipiului Deva

Hotărârea nr. 151 privind Transmiterea în folosință gratuită către Sport Club Municipal Deva a unor bunuri aparținând domeniului privat al municipiului Deva

Hotărârea nr. 150 privind Aprobarea Documentației tehnice pentru ”Lucrări de reparații și igienizare la clădirea liceului din cadrul Liceului Tehnologic ”Grigore Moisil” din municipiul Deva

Hotărârea nr. 150 privind Aprobarea Documentației tehnice pentru "Lucrări de reparații și igienizare la clădirea liceului din cadrul Liceului Tehnologic "Grigore Moisil" din municipiul Deva

În intervalul...

De la data:
Până la data: