Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Anunt privind rezultatele selectiei dosarelor in vederea inscrierii copiilor la Cresa Deva

Comisia de selectie a dosarelor stabilita prin decizia nr.4/18.01.2018 modificata prin Decizia nr.41/06.06.2018 in vederea inscrierii copiilor la Cresa Deva-sectia cu predare in limba romana, a procedat la verificarea dosarelor.

În atenția cetățenilor municipiului Deva!

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința contribuabililor că Direcția Impozite și Taxe Locale nu va avea program cu publicul în zilele de joi, 19 iulie 2018, și vineri, 20 iulie 2018.

Concurs pentru ocuparea unor posturi în regim contractual vacante din cadrul Biroului administrare baze sportive de agrement

Vă facem cunoscut că Primăria municipiului Deva va organiza concursul pentru ocuparea următoarelor posturi în regim contractual vacante din cadrul Biroului administrare baze sportive de agrement al Serviciului cadastru, fond(...)

Zona de agrement de la Bejan este pregătită pentru acest sezon estival

Primăria Municipiului Deva și Biroul Administrare Baze Sportive și de Agrement au finalizat lucrările pentru ca zona de agrement de la Bejan să poată oferi devenilor confortul necesar pentru o zi de relaxare în aer liber. A fost(...)

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

Anunţ public privind PUZ: ,,PARCELARE ÎN VEDEREA REALIZĂRII DE LOCUINŢE INDIVIDUALE". ANUNŢĂM demararea Etapei 1- etapa pregătitoare PUZ - anunţarea intenţiei de elaborare cu privire la documentatia:

COMUNICAT DE PRESĂ - Ștrandul Municipal din Deva va găzdui un eveniment sportiv cu scop caritabil

Asociația Interact Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva organizează ,,Cupa Interact" - vineri, 13 iulie 2018, între orele 10:00 - 15:00, în incinta ștrandului.Evenimentul sportiv cuprinde patru discipline:(...)

COMUNICAT DE PRESĂ - Cetatea Devei se va transforma timp de două ore într-un mic ,,teatru de război”

,,Airsoft versus Counter strike" este un eveniment aflat la a doua ediție și care va avea loc sâmbătă, 14 iulie 2018, în Cetatea Devei, între orele 12:00-14:00, pe Platforma Artilerie Vest. Turiștii care vor vizita(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: