Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Comunicat privind examenul de promovare în grad profesional a unor funcţionari publici, in data de 17 decembrie 2018

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 17 decembrie 2018, la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura examenul de promovare în grad profesional a unor funcţionari publici. Examenul se va desfăşura după(...)

Primăria Municipiului Deva susține învățământul dual în școli

Școlile din municipiul Deva se adaptează la economia de piață. Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil" Deva a fost gazda unei întâlniri informale între liceele cu profil tehnologic din municipiul nostru, agenți economici(...)

Protocol de colaborare pe linia furnizarii de date din Registrul national de evidenta a persoanelor

Protocol de colaborare pe linia furnizarii de date din Registrul national de evidenta a persoanelor incheiat intre D.A.S. Deva si D.E.A.P.B.D. Bucuresti

ANUNT-Consiliul local al municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor municipiului Deva, că în ședinta din data de 31 octombrie 2018 au fost adoptate următoarele hotărâri

Consiliul local al municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor municipiului Deva, că în ședinta din data de 31 octombrie 2018 au fost adoptate următoarele hotărâri:

Hotărârea nr. 426 privind Modificarea și completarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Deva însușit prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Deva nr.196/1999

Hotărârea nr. 426 privind Modificarea și completarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Deva însușit prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Deva nr.196/1999

Hotărârea nr. 425 privind Aprobarea Actului adițional nr.1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Deva și localitățile aparținătoare nr.74108 din 04.09.2018 încheiat între municipiul Deva și Societatea Transport Public Local Deva S.R.L.

Hotărârea nr. 425 privind Aprobarea Actului adițional nr.1 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Deva și localitățile aparținătoare(...)

Hotărârea nr. 424 privind Aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ”Reabilitarea și echiparea infrastructurii educaționale a Colegiului Tehnic ”Transilvania” din municipiul Deva”

Hotărârea nr. 424 privind Aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția "Reabilitarea și echiparea infrastructurii educaționale a Colegiului Tehnic(...)

Hotărârea nr. 422 privind Aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocului de locuinţe P3 – Aleea Moților din municipiul Deva” cod SMIS 120896 și a cheltuielilor aferente, în conformitate cu ultima formă a bugetului rezultat în urma etapei de evaluare și selecție

Hotărârea nr. 422 privind Aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocului de locuinţe P3 - Aleea Moților din municipiul Deva" cod SMIS 120896 și a cheltuielilor aferente, în conformitate cu ultima(...)

Hotărârea nr. 421 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.58/2018 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico economici pentru investiția “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe P3 – Aleea Moților din municipiul Deva”

Hotărârea nr. 421 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.58/2018 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico economici pentru investiția "Creșterea(...)

Hotărârea nr. 420 privind Aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocului de locuinţe 7 – Aleea Plopilor din municipiul Deva” cod SMIS 120395 și a cheltuielilor aferente, în conformitate cu ultima formă a bugetului rezultat în urma etapei de evaluare și selecție

Hotărârea nr. 420 privind Aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocului de locuinţe 7 - Aleea Plopilor din municipiul Deva" cod SMIS 120395 și a cheltuielilor aferente, în conformitate cu ultima(...)

Hotărârea nr. 419 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.47/2018 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico economici pentru “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 7 – Aleea Plopilor din municipiul Deva

Hotărârea nr. 419 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.47/2018 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico economici pentru "Creșterea eficienței(...)

Hotărârea nr. 418 privind Alegerea președintelui de ședință

Hotărârea nr. 418 privind Alegerea președintelui de ședință

Conferință susținută de Dan Puric la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural "Drăgan Muntean" vă invită, vineri, 30 noiembrie 2018, la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural "Drăgan Muntean", la conferința "Jertfa Unirii noastre", susținută de Dan(...)

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de executie în regim contractual, de Referent tr.IA si muncitor calificat I - SERVICIUL PUBLIC ADMINISTRARE CETATE DEVA

Vă facem cunoscut ca in data de 12.11.2018, SERVICIUL PUBLIC ADMINISTRARE CETATE DEVA, organizează concurs pentru ocuparea post urilor vacante de executie în regim contractual, de Referent tr.IA si muncitor calificat I, după cum(...)

Programul de circulație a autobuzelor pe traseele din municipiul Deva și localitățile aparținătoare

Programul de circulație a autobuzelor pe traseele din municipiul Deva și localitățile aparținătoare

Sedinta de indata a Consiliului Local Deva - vineri, 09 noiembrie 2018, ora 13,30

Sedinta de indata a Consiliului Local Deva va avea loc vineri, 09 noiembrie 2018, ora 13,30

În intervalul...

De la data:
Până la data: