Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Constantin Cotimanis vine la Deva cu o comedie romantică

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural "Drăgan Muntean" vă invită, marți, 12 februarie 2019, la ora 19:00, la spectacolul cu piesa "Old Love", prezentat de Teatrul "Alexandru Davila" din Pitești, pe scena Centrului Cultural(...)

Patinoarul din Deva - record la distracție!

Patinoarul artificial amenajat în această iarnă în Parcul Cetate din Deva a fost locul preferat de distracție al iubitorilor de patinaj. De la deschiderea acestuia în 3 decembrie 2018 și până acum, s-a(...)

Selectarea persoanelor care pot face parte din Corpul expertilor electorali

Biroul Județean Hunedoara al Autorității electorale permanente a demarat campania de contactare și selectare a persoanelor care pot face parte din Corpul expertilor electorali.

Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră

Persoanele juridice din municipiul Deva care au nevoie de forţă de muncă pentru activităţi sezoniere pot angaja, ca zilieri, persoane ce beneficiază de ajutor social. Această nouă activitate este disponibilă ca urmare a(...)

În atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

Primăria Municipiului Deva - Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat invită preşedinţii asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva la sediul Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat (Piaţa Unirii, nr.(...)

Distrugere de muniţie în Poligonul Dealul Paiului!

Unitatea Militară 01794 aduce la cunoștința cetățenilor că în data de 17 ianuarie 2019, între orele 8:00-16:00, va efectua lucrări de distrugere a muniţiei în Poligonul Dealul Paiului, din municipiul Deva.

Raportul trimestrial al Poliției Locale Deva (octombrie - decembrie 2018)

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe ultimele trei luni ale anului 2018, polițiștii locali au aplicat 907 sancțiuni pe domeniile de competență. Amenzile date de angajații poliției locale s-au ridicat(...)

Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre: Aprobarea de principiu a tarifului de distribuție a energiei termice în municipiul Deva

Potrivit Legii nr.52/2003, privind transparenta decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul(...)

Hotărârea nr. 4 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.518/2018 privind aprobarea Studiului de fezabilitate cu elemente de DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ”Modernizarea sistemului de transport public local prin reabilitarea infrastructurii aferente”

Hotărârea nr. 4 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.518/2018 privind aprobarea Studiului de fezabilitate cu elemente de DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția "Modernizarea sistemului de(...)

Hotărârea nr. 2 privind Aprobarea utilizării excedentului anului 2017 pentru acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare la sfârșitul exercițiului bugetar 2018

Hotărârea nr. 2 privind Aprobarea utilizării excedentului anului 2017 pentru acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare la sfârșitul exercițiului bugetar 2018

Hotărârea nr. 1 privind Alegerea președintelui de ședință

Hotărârea nr. 1 privind Alegerea președintelui de ședință

Proiecte de hotărâri 2019

Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local 2019.

Hotarari 2019

Hotărâri adoptate de către Consiliul local Deva în anul 2019.

Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre: - Modificarea Hotărârii Consiliului local al municipiului Deva nr.393/2018, privind organizarea și funcționarea sistemului de administrare a parcărilor publice cu plata de pe domeniul public și privat al municipiului Deva

Proiect: Modificarea Hotărârii Consiliului local al municipiului Deva nr.393/2018, privind organizarea și funcționarea sistemului de administrare a parcărilor publice cu plata de pe domeniul public și privat al municipiului Deva

În intervalul...

De la data:
Până la data: