Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Concurs pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului achiziţii al Direcţiei Deva 2020

Vă facem cunoscut că la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului corespunzător funcţiei publice de execuţie vacante de Consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul(...)

Adăpostul de noapte din Deva – sprijin pentru oamenii străzii

Adăpostul de Urgență pentru Timp de Noapte din Deva este casa oamenilor străzii, mai ales acum, în perioada de iarnă. Cele 30 de locuri de cazare sunt ocupate de către cei care au domiciliul sau reședința în municipiul(...)

Program special pentru înregistrarea actelor de deces în data de 19 ianuarie 2019 (sâmbătă) și oficierea căsătoriilor programate

Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva prin Compartimentul Stare Civilă va asigura programul special de înregistrare a actelor de deces între orele 10.00 -13.00 și oficierea căsătoriilor(...)

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

Anunţ public privind PUZ: ,,AŞEZĂMÂNTUL ,,PĂRINTELE ARSENIE BOCA"- Etapa I - MĂNĂSTIRE ORTODOXĂ; Etapa II - CENTRU PENTRU TINERET; Etapa III - CENTRU MEDICAL ŞI ÎMPREJMUIRE"

ANUNT - Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre: Aprobarea de principiu a tarifului de distribuție a energiei termice în municipiul Deva

Deva – campioană la proiecte pe fonduri europene!

Municipiul Deva are cel mai mare număr de proiecte pe fonduri europene, din județul Hunedoara, depuse la Agenția de Dezvoltare Regională Vest - Timișoara.

Ajutor incalzire pentru perioada 1 decembrie 2018 - 31 martie 2019

Ajutor pentru incalzire cu energie termica sau gaze naturale.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei: plafonul de venit a fost majorat!

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința persoanelor îndreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței (cu gaze naturale, energie electrică sau combustibil solid) că,(...)

Concursul pentru ocuparea postului în regim contractual vacant de Referent treapta IA din cadrul Biroului ridicari vehicule al Serviciului administrare domeniu public și privat din Direcția Deva 2020 a aparatului de specialitate al Primarului municipiului Deva

 ANUNTUL PUBLICAT INITIAL A FOST MODIFICAT ASTFEL:             Avand in vedere ca prin Hotararea Guvernului nr. 983 / 14.12.2018 zilele de 24 si 31 decembrie 2018 au fost stabilite zile libere,            Instituţia(...)

Somatii - persoane juridice - 18 ianuarie 2019

În temeiul art. 47 alin. (5) lit. b) şi ale alin. (6) şi (7) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru(...)

PROGRAMUL ACHIZITIILOR PUBLICE - 2019

Programul achiziţiilor publice - 2019.Program iniţial, modificări ale acestuia în funcţie de rectificările bugetare.

În intervalul...

De la data:
Până la data: