Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Program special pentru înregistrarea actelor de deces în data de 14 iulie 2018 (sâmbătă) și oficierea căsătoriilor programate

Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva prin Compartimentul Stare Civilă va asigura programul special.

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva în data de 13.07.2018

Se sistează furnizarea apei potabile în Deva in data de 13.07.2018 INTERVAL ORAR: 11:10 - 15:00. STRĂZI AFECTATE: Decebal Bl. M și N, Iuliu Maniu Bl. L1, L2, L3 și J . MOTIVUL: Remediere avarie rețea apă pe B-dul Decebal Bl. M.

COMUNICAT DE PRESĂ - Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!

Primăria Municipiului Deva în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara și Colegiul Tehnic ,,Transilvania” Deva vor lansa începând de luni, 16 iulie 2018, o campanie de(...)

LUCRARI SPIGM 13 iulie 2018

Primăria Municipiului Deva informează că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută lucrări de curăţenie, igienizare, întreținere și reparații în următoarele zone din oraş:

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

Anunţ public privind PUZ: ,,PARCELARE ÎN VEDEREA REALIZĂRII DE LOCUINŢE INDIVIDUALE". ANUNŢĂM demararea Etapei 1- etapa pregătitoare PUZ - anunţarea intenţiei de elaborare cu privire la documentatia:

COMUNICAT DE PRESĂ - Poliția Locală Deva a dat în luna iunie a acestui an amenzi de aproape 28000 lei

Amenzile aplicate de Direcția Poliția Locală Deva s-au ridicat în luna iunie 2018, la valoarea de 27.685 lei. Față de luna mai a acestui an, cuantumul amenzilor a crescut cu 2685 lei. Din raportul de activitate al acestei(...)

S-a redeschis Piața de la Bejan

Piața Bejan, situată pe str. Mihai Eminescu din Deva a fost redeschisă pentru activități comerciale. Aceasta a fost închisă pentru scurt timp, motivul fiind reamenajarea dar și împărțirea spațiului în care(...)

Sedinta de indata a Consiliului Local Deva, 12 iulie 2018, ora 11:00

Sedinta de indata a Consiliului Local Deva, 12 iulie 2018, ora 11:00.Comisiile de specialitate vor avea loc joi, 12 iulie 2018, ora 10:30.

COMUNICAT DE PRESĂ - A patra campanie de dezinsecție terestră la Deva

Primăria Municipiului Deva și operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva - S.C. CORAL IMPEX SRL anunță populația că astăzi, 12 iulie 2018,(...)

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

Anunţ public privind PUZ: ,,LĂRGIRE CAROSABIL STRADA AUREL VLAICU ÎNTRE INTERSECŢIILE CU STRADA LUCIAN BLAGA ŞI STRADA AVRAM IANCU"

Procese verbale 2018

Procese verbale ale ședințelor Consiliului local - 2018

Hotărârea nr. 228 privind Aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ”Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”

Hotărârea nr. 228 privind Aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția "Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu(...)

Primăria Municipiului Deva implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara”

Municipiul Deva a semnat contractul de finanțare nr. 169/04.07.2018 pentru proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara", cod SMIS 118193.(...)

EXAMEN DE PROMOVARE ÎN TREAPTA PROFESIONALĂ IMEDIAT SUPERIOARĂ A PERSONALULUI CONTRACTUAL DIN CADRUL APARATULUI DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI MUNICIPIULUI DEVA

Vă facem cunoscut că la data de 19 iulie 2018, la sediul Primăriei municipiului Deva, se va desfăşura examenul de promovare în treapta profesională imediat superioară a personalului contractual din cadrul aparatului de(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: