Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual -Serviciul Public Administrare Cetate Deva

Vă facem cunoscut că la data de 22 Mai 2018, la sediul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, se va desfăşura examenul de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.Postul pentru care se(...)

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzătoare funcţiei contractuale de executie de muncitor calificat tr. IG- 4 posturi din cadrul Biroului Administrare Stadion, Productie si Intretinere Mobilier Urban, al Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipale Deva

Vă facem cunoscut că în data de 22 mai 2018, la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea posturilor vacante corespunzătoare funcţiei contractuale de(...)

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva

Noi rezultate obţinute de elevi pianişti la concursuri muzicale

Elevii Liceului de Arte "Sigismund Toduţă"-Deva au participat recent la două concursuri de interpretare instrumentală, cu participare internatională, ambele fiind incluse în calendarul competiţional al Ministerului Educaţiei(...)

Ziua Poliției Locale sărbătorită astăzi la Deva

Polițiștii locali și Primarul Municipiului Deva, domnul Nicolae-Florin Oancea au ales să marcheze acest eveniment deosebit prin Ziua Porților Deschise.

Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva

Ziua de 21 mai este declarată prin Legea nr. 138/2015, Ziua Poliției Locale și este marcată în fiecare an la nivel național.

Concurs organizat pentru ocuparea unor posturi vacante în regim contractual din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, serviciu public cu personalitate juridică, subordonat Consiliului Local al Municipiului Deva

Vă facem cunoscut că în data de 14 iunie 2018, ora 10,00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea unor posturi vacante în regim contractual din(...)

LUCRARI SPIGM 21 mai 2018

Primăria Municipiului Deva informează că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută lucrări de curăţenie, igienizare, întreținere și reparații în următoarele zone din oraş:

(VIDEO) Turneul Naţional „Flautul Fermecat” - Deva, 5 iunie 2018

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural "Drăgan Muntean" vă invită la un eveniment cultural de excepție, marți, 5 iunie 2018, la ora 19.00, la Sala Pro Arte a Colegiului Național "Decebal" Deva.

La Deva se va da startul celei de-a doua ediții a festivalului cu specific bavarez ,,Fruhlingsfest\"

Organizatorii Oktoberfest România, Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate Deva vă invită, în perioada 17 mai-20 mai 2018, la Fruhlingsfest, eveniment care va avea loc în Piața Cetății din(...)

Două zile de „Bucurie în Mişcare” la DEVA – 19 şi 20 mai 2018!

Cea mai mare campanie de promovare a mişcării în masă din România vine la Deva, în zilele de 19 şi 20 mai 2018, în Piaţa Unirii şi pe Stadionul „Cetate".

Program special pentru înregistrarea actelor de deces în data de 19 mai 2018 (sâmbătă) și oficierea căsătoriilor programate

Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva prin Compartimentul Stare Civilă va asigura programul special de înregistrare a actelor de deces între orele 10.00 -13.00 și oficierea căsătoriilor(...)

Şedinţă ordinară a Consiliului Local Deva - 24 mai 2018, ora 11:00

Şedinţă ordinară a Consiliului Local Deva - 24 mai 2018, ora 11:00

Phoenix cântă la Deva, după 22 de ani!

Legendara trupă Phoenix revine la Deva după 22 de ani, cu un concert extraordinar, care va avea loc vineri, 18 mai 2018, la ora 19:00, la Centrul Cultural "Drăgan Muntean".

În Deva, plata autorizaţiilor pentru tonaj se face online sau prin SMS!

În Deva, plata autorizaţiilor pentru tonaj se face online sau prin SMS! Primăria Municipiului Deva informează că începând de joi, 14 ianuarie 2016, toţi cei interesaţi pot achita contravaloarea autorizaţiei de(...)

EXAMEN DE PROMOVARE IN GRAD PROFESIONAL A UNOR FUNCTIONARI PUBLICI DIN APARATUL DE SPECILITATE AL PRIMARULUI MUNICIPIULUI DEVA

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 19 iunie 2018, la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura examenul de promovare în grad profesional a unor funcţionari publici. Examenul se va desfăşura după(...)

Hotărârea nr. 26 privind Constituirea Societății Transport public local Deva SRL având ca asociat unic Municipiul Deva reprezentat prin Consiliul local al municipiului Deva

Hotărârea nr. 26 privind Constituirea Societății Transport public local Deva SRL având ca asociat unic Municipiul Deva reprezentat prin Consiliul local al municipiului Deva

Festivalul de muzică pop „Deva Music Star” – 2-3 iunie 2018

Peste 50 de concurenţi din 11 judeţe ale ţării şi din Municipiul Bucureşti participă la ediţia a V-a a Festivalului de muzică pop pentru copii şi adolescenţi „Deva Music Star", care debutează sâmbătă, 2 iunie 2018,(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: