Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Concert de muzică populară în Piața Cetății!

Piața Cetății găzduiește vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 13.00, un concert de muzică populară și dansuri folclorice.

Comunicat concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzătoare funcţiilor contractuale de executie de muncitori necalificati, inspectori de specialitate gr. IA din cadrul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipale Deva

Vă facem cunoscut că în data de 18 octombrie 2017, la sediul Serviciului Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea posturilor vacante corespunzătoare funcţiilor contractuale de(...)

Hotărârea nr. 401 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.136/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția ”Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe P5, str. Titu Maiorescu din municipiul Deva”;

Hotărârea nr. 401 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.136/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția "Creșterea(...)

Hotărârea nr. 400 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.137/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția ”Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 79, str.Bejan din municipiul Deva”

Hotărârea nr. 400 privind Modificarea Hotărârii Consiliului local nr.137/2017 privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și indicatorilor tehnico economici pentru investiția "Creșterea(...)

Hotărârea nr. 399 privind Rectificarea bugetului general al municipiului Deva pe anul 2017

Hotărârea nr. 399 privind Rectificarea bugetului general al municipiului Deva pe anul 2017

Procese verbale 2017

Procese verbale ale sedintelor Consiliului Local - 2017

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 19.10.2017

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 19.10.2017

Concursul pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de Paznic în cadrul Adăpostului de urgenţă pe timp de noapte al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, serviciu public cu personalitate juridică, subordonat Consiliului local al municipiului Deva

Vă facem cunoscut că în data de 16 octombrie 2017, ora 10,00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant în regim contractual de(...)

Fitness în aer liber la Poalele Cetății!

Serviciul Public Administrare Cetate Deva, Primăria Municipiului Deva și Barzz fitness vă invită duminică, 22 octombrie 2017, la o demonstrație de fitness în aer liber în Piața Cetății, începând cu ora 12.00.

Alegeri locale partiale - 05 noiembrie 2017

Prin HG 696 / 2017 s-a stabilit ziua de duminica, 05 noiembrie 2017, ca data pentru organizarea si desfasurarea alegerilor locale partiale pentru primar.

Concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de: consilier juridic, grad profesional principal in cadrul Biroului Juridic apartinand Serviciului Comunitar pentru Cadastru si Agricultura Deva, serviciu public cu personalitate juridică subordonat Consiliului Local Deva

Vă facem cunoscut că în data de 23 octombrie 2017, la sediul Serviciului Comunitar pentru Cadastru si Agricultura Deva se va desfăşura concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de: consilier(...)

LUCRARI SPIGM 18 octombrie 2017

Primăria Municipiului Deva informează că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută lucrări de curăţenie, igienizare, întreținere și reparații în următoarele zone din oraş:

Ședință extraordinară - vineri, 20 octombrie 2017, ora 11:00

Ședință extraordinară - vineri, 20 octombrie 2017, ora 11:00

Examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual de la Serviciului Public Administrare Cetate Deva

Vă facem cunoscut că la data de 16 octombrie 2017, la sediul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, se va desfăşura examenul de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.

ANUNT - Hotarari adoptate in sedinta din data de 28 septembrie 2017

Consiliul local al municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor municipiului Deva, că în ședinta din data de 28 septembrie 2017 au fost adoptate următoarele hotârâri:

Concurs pentru ocuparea unui post vacant corespunzator functiei contractuale de executie de Referent Tr. IA in cadrul Biroului Baze Sportive de Agrement si Evidenta Cimitire al Serviciului Comunitar pentru Cadastru si Agricultura, serviciu cu personalitate juridica, subordonat Consiliului Local al Municipiului Deva

Vă facem cunoscut că în data de 07 noiembrie 2017, la sediul Serviciului Comunitar pentru Cadastru si Agricultura Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea unui post vacant corespunzator functiei contractuale de executie de(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: