Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Concurs organizat pentru ocuparea unui post de execuție în regim contractual de inspector de specialitate, gradul II în cadrul Biroului fond locativ al Serviciului administrare fond locativ

Vă facem cunoscut că în data de 18 martie 2019, ora 10,00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant în regim contractual din(...)

Campanie de curățare și întreținere a străzilor – Săptămâna 3!

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, în perioada 26-29 martie 2019, campania de curăţare şi întreţinere a străzilor, desfășurată de operatorul serviciului de salubrizare căi publice S.C.(...)

Alegeri pentru Parlamentul European - 2019

Alegeri pentru Parlamentul European - 2019      

Fântâna muzicală din centrul Devei va fi repusă în funcțiune săptămâna viitoare

Fântâna arteziană din Piața Victoriei, din Deva, va fi repusă în funcțiune săptămâna viitoare. Localnicii și turiștii care vor petrece serile în centrul orașului se vor putea bucura, din nou, de(...)

Spectacolul-fenomen vine la Deva – sâmbătă, 13 aprilie 2019!

Primul musical adolescentin din România ajunge la Deva - sâmbătă, 13 aprilie 2019, la ora 19:00, pe scena Centrului Cultural "Drăgan Muntean".  

Atenţie, şoferi! Campanie de curăţare şi întreţinere a străzilor pe Bulevardele 1 Decembrie 1918 și 22 Decembrie și pe strada Avram Iancu!

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, în perioada 19-25 martie 2019, operatorul serviciului de salubrizare căi publice S.C. „Salubritate" S.A. Deva desfășoară o campanie de curăţare şi(...)

Program special pentru depunerea documentelor în vederea înregistrării actelor de deces în data de 23 martie 2019 (sâmbătă) și oficierea căsătoriilor programate

Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva prin Compartimentul Stare Civilă va asigura următorul program special:  

Ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local 2019

Ordinea de zi a şedinţelor de consiliu local 2019

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva - marti, 26 martie 2019, ora 14:

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva - marti, 26 martie 2019, ora 14:00  

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva

Se sistează furnizarea apei potabile în localitatea Deva, în data de 22.03.2019  

ANUNT - Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre

"Modificarea şi completarea Anexei la Hotărârea Consiliului local nr.345/2018 privind aprobarea Regulamentului privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la unele norme de convieţuire socială, ordine şi linişte(...)

Presiunea apei in anumite zone din Deva poate fi redusă!

In data de 22.03.2019, in localitatea Deva, in intervalul orar: 00:00 - 05:00 presiunea apei poate fi redusa  

Serviciul administrativ

Serviciul este condus de catre un sef de serviciu si are in componenta: - Compartimentul administrativ - Biroul administrare parc auto

COMPARTIMENT EVIDENTA PATRIMONIU

Compartimentul este direct subordonat directorului executiv.

În intervalul...

De la data:
Până la data: