Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Examen de promovare în grad profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală Deva

Exportă PDF - Examen de promovare în grad profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală  Deva Tipăreşte pagina - Examen de promovare în grad profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală  Deva Trimite unui prieten - Examen de promovare în grad profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală  Deva

publicat de AdministratOr in Luni , 17 Octombrie 2016, 10:52

COMUNICAT

 

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 16 noiembrie 2016, la sediul Serviciului Public de Poliţie Locală Deva se va desfăşura examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Poliţie Locală Deva .
Examenul se va desfăşura după următorul program :
• 16 noiembrie 2016 - ora 10,00 - proba scrisă
• Interviul se va susţine conform prevederilor art. 56 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.
Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) să fi obţinut cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
c) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Dosarul de examen se depune în termen de 20 de zile de la data afişării pe site şi la sediul instituţiei a anunţului privind organizarea examenului de promovare, respectiv în perioada 17 octombrie 2016 - 7 noiembrie 2016 şi va conţine în mod obligatoriu:
a) copie de pe carnetul de muncă sau adeverinţa eliberată de Biroul resurse umane, contabilitate în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează;
b) copii ale rapoartelor de evaluare a performanţelor profesionale individuale din ultimii 2 ani;
c) formularul de înscriere.

Înapoi la Carieră

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj