Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

01 septembrie 2014 - Predarea amplasamentului – ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu

Exportă PDF - 01 septembrie 2014 - Predarea amplasamentului – ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu Tipăreşte pagina - 01 septembrie 2014 - Predarea amplasamentului – ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu Trimite unui prieten - 01 septembrie 2014 - Predarea amplasamentului – ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu

publicat de Administrator in Luni , 1 Septembrie 2014, 15:15

Primăria Municipiului Deva informează că marţi, 02 septembrie 2014, ora 11.00, va avea loc Predarea amplasamentului - ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu. Imobilul este cuprins în proiectul „Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Deva" finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 1.


Participă primarul Municipiului Deva, Petru Mărginean, directori şi şefi de servicii din cadrul Primăriei, proiectantul lucrării, şeful de şantier, reprezentanţii societăţilor furnizoare de utilităţi, reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari beneficiară a lucrării.

 

 

Înapoi la Comunicate de presa

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj