Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

10 mai 2013 - Comunicat presa - acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva.

Exportă PDF - 10 mai 2013 - Comunicat presa - acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva. Tipăreşte pagina - 10 mai 2013 - Comunicat presa - acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva. Trimite unui prieten - 10 mai 2013 - Comunicat presa - acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva.

publicat de Administrator in Vineri , 10 Mai 2013, 11:41

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Deva, în colaborare cu paramedicii SMURD şi medicii de la UPU-SMURD Deva vor desfăşura vineri, 10.05.2013, de la ora 16.00 (în incinta I), o acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva. Acţiunea are ca scop prevenirea atacurilor viperelor, aflate în număr mare în zona săpăturilor. Din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, dar şi a debutului perioadei de împerechere, şerpii din această specie sunt foarte periculoşi, iar muşcătura lor poate fi mortală, dacă nu se iau rapid măsuri de protecţie şi prim ajutor.

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Comunicate de presa

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj