Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

23 martie 2013 - Ora Pamantului

Exportă PDF - 23 martie 2013 - Ora Pamantului Tipăreşte pagina - 23 martie 2013 - Ora Pamantului Trimite unui prieten - 23 martie 2013 - Ora Pamantului

publicat de Administrator in Miercuri , 20 Martie 2013, 14:40

          Pe 23 martie 2013 va avea loc „Ora Pământului" (Earth Hour), cea mai mare actiune voluntară de mediu, care implică 1,8 miliarde de oameni din întreaga lume în peste 6500 de orase.

         Municipiul Deva a fost invitat de către Organizatia World Wide Fund for Nature România (organizatia care coordonează campania „Ora Pământului") să se alăture la cea mai mare actiune dedicată protejării mediului.

        Primăria Municipiului Deva a luat initiativa de a implica un număr cât mai mare de institutii publice, de învătământ si cultură în această campanie. Astfel, pe 23 martie 2013, între orele 20,30 - 21,30 iluminatul ambiental si interior va fi stins la sediile Primăriei si Consiliului Local Deva, Consiliului Judetean Hunedoara, Prefecturii Judetului Hunedoara, Muzeului Civilizatiei Dacice si Romane „Magna Curia", Teatrului de Artă Deva, Centrului Cultural „Drăgan Muntean", precum si la unitătile de învătământ din Deva.

         Pe lângă actiunea de stingere timp de o oră a luminilor, în acest an, promotorii „Orei Pământului" au îndemnat implicarea mai activă a elevilor, profesorilor, părintilor în acest fenomen. Institutiile de învătământ au organizat ore de dirigentie cu această tematică, actiuni creative cu implicarea elevilor, părintilor si cadrelor didactice, alături de actiuni de curătenie în incinta scolilor şi împrejurimi.
          Vă îndemnăm să fiti alături de noi în campania „Ora Pământului 2013" si să stingeti lumina timp de oră pentru protejarea resurselor pământului si mediului înconjurător, a orasului în care trăim, a scolii în care învătăm si ne formăm ca oameni. Totul cu gândul la un viitor din care să nu ne lipsească nimic!

Înapoi la Comunicate de presa

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj