Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Comunicate de presa

2 aprilie 2015 - Comunicat de presa - Piata volanta se extinde!

În perioada 03 - 10 aprilie 2015, piaţa volantă găzduită în Piaţa Unirii se transformă într-un mic târg de Florii şi Paşte. Astfel, în intervalul amintit, piaţa va funcţiona zilnic, între orele 10.00 - 15.00.

20 februarie 2015 - Comunicat de presă - Verificări la căminele de pe Aleea Moţilor

În urma numeroaselor reclamaţii şi sesizări venite din partea locuitorilor de pe Aleea Moţilor pe adresa Primăriei Municipiului Deva, în această dimineaţă a fost organizată o acţiune de amploare la căminele din această zonă. Locatarii din blocurile vecine s-au plâns, în ultima vreme, de scandalurile frecvente pe care le provoacă unele persoane din cămine şi de mizeria care domneşte în jur.

04 februarie 2015 - COMUNICAT DE PRESĂ - în atenția beneficiarilor ajutoarelor de încălzire a locuinței conform OUG 70/2011

Beneficiarii ajutoarelor de încălzire a locuinței conform OUG 70/2011, privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, cu modificările și completările ulterioare, a căror venituri s-au modificat, sunt rugați să prezinte acte doveditoare, până în data de 15.02.2015, la sediul Direcției de Asistență Socială, în vederea actualizării cererilor depuse anterior.

22 ianuarie 2015 - Comunicat de presa - Lansarea implementării proiectului: CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINȚE NR.13, STRADA MIHAI EMINESCU ŞI 80/2, CALEA ZARANDULUI, DIN MUNICIPIUL DEVA

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Adminstrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională- Regiunea Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi Unitatea administrativ-teritorială Municipiul Deva, în calitate de beneficiar, au semnat, în data de 29.12.2014, contractul de finanţare pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe nr.13, strada Mihai Eminescu şi 80/2, Calea Zarandului, din Municipiul Deva\\\".

22 ianuarie 2015 - Comunicat de presă - Lansarea implementării proiectului Creșterea eficienței energetice a blocului J - B-dul Iuliu Maniu din municipiul Deva

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Deva în calitate de Beneficiar au semnat, în data de 09.12.2014, Contractul de Finanţare pentru implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocului J - B-dul Iuliu Maniu din municipiul Deva\\\\\\\\\\\\\\\", în valoare de 1.722.412,10 LEI.

01 septembrie 2014 - Predarea amplasamentului – ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu

Primăria Municipiului Deva informează că marţi, 02 septembrie 2014, ora 11.00, va avea loc Predarea amplasamentului - ordinul de începere a lucrărilor de anvelopare la blocul 15, situat pe bd. Nicolae Bălcescu. Imobilul este cuprins în proiectul „Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Deva\\\" finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 1.

17 iunie 2014 - Comunicat de presă - vizita ADR Vest

Primăria municipiului Deva primeşte marţi, 17 iunie 2014, vizita unei delegaţii de la Agentia pentru Dezvoltare Regională Vest. Reprezentanţii ADR Vest se vor întâlni cu reprezentanţii administraţiei şi cu presa locală la ora 10.00, în faţa parcului Cetate.

19 mai 2014 - Invitatie vizita Lotului Naţional de Gimnastică Junioare al Albaniei

Primăria Municipiului Deva va primi marţi, 20 mai 2014, ora 12.30, vizita Lotului Naţional de Gimnastică Junioare al Albaniei. Delegaţia albaneză va fi însoţita de multipla campioană mondială şi olimpică, Gina Gogean, şi de trei componente ale Lotului Naţional de Gimnastică Junioare al României.

06 mai 2014 - Comunicat de presă - modificări la sistemul de semaforizare din municipiul Deva

06 mai 2014 - Comunicat de presă - modificări la sistemul de semaforizare din municipiul Deva

29 aprilie 2014 - Comunicat de presă - ziua municipiului Deva

Având în vedere că în unele luări de poziţie publice referitoare la ziua municipiului Deva au apărut anumite interpretări, ţinem să facem următoarele precizări:
-În anul 2013, printr-o hotărâre a Consiliului Local Deva votată în unanimitate, s-a decis ca ziua de 2 mai să fie considerată drept ziua oficială a municipiului Deva. Această decizie a fost luată pe baza unei expuneri de motive înaintate de către un colectiv de cercetători în domeniul istoriei, colectiv condus de către dr. Vasile Ionaş, în urma studierii anumitor documente aflate în Arhivele Naţionale. Aceste documente se referă la data de 2 mai 1449 când voievodul Transilvaniei, Iancu de Hunedoara, acordă unele scutiri de taxe locuitorilor oraşului (opidum) Deva. Aceasta este prima menţionare a localităţii Deva ca aşezare la poalele Cetăţii.
- Celălalt document care este invocat în discuţiile contradictorii, este cel din 1269 care vorbeşte despre Cetatea (castrum) Deva şi care a fost luat ca punct de referinţă în stabilirea vechimii de peste 700 de ani a fortificaţiei.
Aşadar, se poate lua ca vechime a Cetăţii, cea marcată de documentul din 1269, iar ca vechime a localităţii, a aşezării de la poalele Cetăţii, se poate lua ca certă doar data de 2 mai 1449.


Biroul de Presă

14 FEBRUARIE 2014 - Comunicat de presă - tăierea și toaletarea unor arbori din curtea Catedralei Sf.Nicolae Deva

Urmarea aspectelor generate de acțiunea Episcopiei Devei și Hunedoarei privitoare la tăierea și toaletarea unor arbori din curtea Catedralei Sf.Nicolae Deva, se impun anumite precizări menite să lămurească unele aspecte de ordin legislativ, privitoare la rolul și atribuțiile administrației publice locale în lumina Legii privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, nr.24/2007, republicată și modificată, astfel:

18 octombrie 2013 - Comunicat de presă - Strategia Națională Anticorupție

În vederea implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie 2012-2015, a fost elaborat Planul sectorial de acţiune pentru implementarea strategiei la nivelul Primăriei municipiului Deva, precum şi la nivelul instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, care a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Deva nr.144/2013.
Primăria municipiului Deva, beneficiază de consultanţă indirectă în cadrul Proiectului "Politici anticorupţie pentru cetăţean într-o administraţie responsabilă (PACAR)", co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013 şi implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în parteneriat cu Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei şi Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

09 octombrie 2013 - Comunicat de presă - Lansarea implementării proiectului REABILITAREA ŞI REFUNCŢIONALIZAREA SPAŢIULUI PUBLIC DIN ZONA PARCULUI I.C. BRĂTIANU

Lansarea implementării proiectului REABILITAREA ŞI REFUNCŢIONALIZAREA SPAŢIULUI PUBLIC DIN ZONA PARCULUI I.C. BRĂTIANU

28 mai 2013 - ANUNŢ DE INTENŢIE privind achiziţionarea energiei electrice în vederea utilizării proprii ( instituţii publice subordonate, unităţi de învăţământ şi iluminat public )

ANUNŢ DE INTENŢIE privind achiziţionarea energiei electrice în vederea utilizării proprii ( instituţii publice subordonate, unităţi de învăţământ şi iluminat public )

27 mai 2013 - Comunicat de presa - Finalizarea lucrărilor de execuţie pentru proiectul “REABILITAREA PARCULUI MUNICIPAL CETATE” din Deva

Unitatea administrativ-teritorială Municipiul Deva în calitate de beneficiar, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, denumit în prezent Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administratiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013, au semnat în data de 20.12.2011, contractul de finantare pentru proiectul "REABILITAREA PARCULUI MUNICIPAL CETATE", cod SMIS 32382, finanţat prin Regio-Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană", Sub-domeniul: Poli de Dezvoltare Urbană". Durata de implementare a proiectului este de 18 luni: 21.12.2011-20.06.2013.

17 mai - comunicat de presă - închiderea circulaţiei rutiere pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare

Primăria Municipiului Deva informează că, în zilele de 20 şi 21 mai 2013, strada Ion Creangă va fi închisă circulaţiei rutiere pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare. Măsura de închidere a traficului va intra în vigoare în dimineaţa zilei de luni, 20 mai 2013, la ora 07.00. Rugăm cetăţenii ca în intervalul menţionat să evite parcarea autoturismelor pe partea carosabilă. Vă mulţumim pentru înţelegere.

10 mai 2013 - Comunicat presa - acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Deva, în colaborare cu paramedicii SMURD şi medicii de la UPU-SMURD Deva vor desfăşura vineri, 10.05.2013, de la ora 16.00 (în incinta I), o acţiune de informare şi instruire a personalului care lucrează la reabilitarea incintelor II şi III ale Cetăţii Deva. Acţiunea are ca scop prevenirea atacurilor viperelor, aflate în număr mare în zona săpăturilor. Din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, dar şi a debutului perioadei de împerechere, şerpii din această specie sunt foarte periculoşi, iar muşcătura lor poate fi mortală, dacă nu se iau rapid măsuri de protecţie şi prim ajutor.

29 martie 2013 - Prelungire termen plata impozite si taxe

Având în vedere faptul că anul aceste 31 martie este o zi nelucrătoare, vă anunţăm că se consideră achitate în termen şi sumele plătite în data de 1 aprilie

26 martie 2013 - Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar – ghiseul.ro

Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar - ghiseul.ro este, începând de astăzi, 26 martie 2013, funcţional şi pentru contribuabilii din municipiul Deva.

23 martie 2013 - Ora Pamantului

Pe 23 martie 2013 va avea loc „Ora Pământului" (Earth Hour), cea mai mare actiune voluntară de mediu, care implică 1,8 miliarde de oameni din întreaga lume în peste 6500 de orase.

20 februarie 2013 - Sistarea furnizarii apei potabile de catre SC APA PROD S.A.

Operatorul de apa, Apa Prod SA Deva, a anuntat sistarea apei potabile, începând cu data de 19.02.2013, la un numar de 12 Asociatii de
Proprietari/Locatari din municipiul Deva, care înregistreaza debite mai vechi de 45 de zile. Potrivit adresei primite de catre Primaria municipiului Deva, valoarea totala a restantelor se ridica la 244.074,75 lei.

04 februarie 2013 - Orasul Reciclarii

" Bătălia" pentru titlul de "Oraşul Reciclării" a intrat pe ultima sută de metri. Competiţia iniţiată de Eco-Rom Ambalaje, în care s-au înscris 20 de oraşe din ţară, printre care şi municipiul Deva, se încheie la finele acestei luni.

24 ianuarie 2013 - Comunicat de presa - regulament de amplasare a teraselor pe domeniul public al municipiului Deva

24 ianuarie 2013 - Comunicat de presa - regulament de amplasare a teraselor pe domeniul public al municipiului Deva

07 decembrie 2012 - Comunicat de presa - orar patinoar

Patinoarul din Deva şi-a deschis porţile pentru toţi iubitorii de mişcare. La inaugurarea festivă au luat parte primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, consilieri locali, reprezentanţi ai administraţiei locale, dar şi peste 100 de copii, părinţi şi bunici. Cu toţii au avut parte de surprize puse la cale de actorii Teatrului de Artă din Deva şi de tinerii voluntari de la Direcţia pentru Sport şi Tineret care au venit costumaţi de carnaval. Participanţii au fost serviţi cu turtă dulce şi cu ceai cald oferite de Primărie.
Accesul la patinoar este gratuit până în data de 9 decembrie inclusiv. Din 10 decembrie, copiii şi adulţii vor avea acces la patinoar contra cost. Un bilet de intrare pentru copii costă cinci lei, iar pentru adulţi 10 lei. De asemenea, pentru închirierea patinelor copiii vor plăti cinci lei, iar adulţii 10 lei.

05 decembrie 2012 - Comunicat de presa - deschidere patinoar

Copiii şi toţi devenii sunt invitaţi să-l întâmpine pe Moş Nicolae pe patine. Primaria Municipiului Deva anunţă deschiderea festivă a patinoarului de lângă stadionul „Cetate" JOI, 6 DECEMBRIE, ORA 17.00. Copii, părinţi, bunici şi toţi iubitorii de mişcare în aer liber sunt aşteptaţi pe gheaţă unde vor avea parte de multe surprize frumoase.
Primăria Deva în colaborare cu actori ai Teatrului de Artă au pregătit un bal mascat, la care pot veni costumaţi toţi copiii. În cele câteva ore de distracţie pe gheaţă, participanţii vor fi serviţi cu ceai cald şi turtă dulce. De Moş Nicolae, intrarea este gratuită.
Din data de 6 decembrie până în data de 9 decembrie intrarea va fi liberă, iar din 10 decembrie, copiii şi adulţii vor avea acces la pationar contra cost. Un bilet de intrare pentru copii costă cinci lei, iar pentru adulţi 10 lei. De asemenea, pentru închirierea patinelor copii vor plăti cinci lei, iar adulţii 10 lei.
De Sfântul Nicolae, îi aşteptăm pe toţi devenii la patinoar să se bucure de o seară specială, plină de veselie şi de culoare.

27 nov 2012 - Comunicat de presa - vizita oficiala a delegatiei franceze apartinand Comunitatii Urbane Arras

In data de 26 noiembrie 2012, la Primaria Municipiului Deva a avut loc vizita oficiala a delegatiei franceze apartinand Comunitatii Urbane Arras.
Membrii delegatiei, din care fac parte Presedintele si 4 Vicepresedinti, Directorul de Cabinet al Preşedintelui, Directorul de Comunicare si Protocol ai Comunitatii Urbane Arras, precum si Preşedintele si Trezorierul Asociaţiei Artois - Roumanie, au fost intampinati de catre Primarul Municipiului Deva, dl. Petru Marginean si Presedintele Consiliului Judetean, dl. Mircea Ioan Molot.
Dupa primirea oficiala, membrii delegatiei au avut discutii punctuale cu reprezentantii Primariei si ai institutiilor subordonate pe urmatoarele teme de interes: urbanism, dezvoltare durabilă, proiecte europene, educaţie, artă, cultură.
La ora 12.30 s-a organizat Conferinta de presa sustinuta de Presedintele Comunitatii Urbane Arras, dl. Philippe Rapeneau, Presedintele Consililui Judetean, dl. Mircea Ioan Molot si Primarul Municipiului Deva, dl. Petru Marginean.
Programul a continuat cu vizitarea Cetatii si a Complexului de agrement Aqualand, iar in ultma parte a serii oaspetilor le-a fost oferit un tur al orasului.

23 nov 2012 - Comunicat de presa cu privire la primirea delegatiei franceze apartinand Comunitatii Urbane Arras

In perioada 25 - 27 noiembrie 2012, municipiul Deva va primi vizita unei delegatii franceze apartinand Comunitatii Urbane Arras, infratita cu orasul nostru din anul 1998.
Din delegatia franceza formata din 9 persoane vor face parte Presedintele si Vicepresedintii Comunitatii Urbane Arras, precum si Presedintele si un reprezentant al Asociatiei „Artois - Roumanie". Scopul principal al acestei vizite este legat de stabilirea contactelor cu noua administratie precum si consolidarea relatiilor existente.
Programul vizitei prevede in data de 26 noiembrie, ora 10, primirea oficiala a delegatiei la sediul Primariei Deva, urmata de discutii privind temele de interes comun.
La ora 12.30 se va organiza o Conferinta de presa in Sala de Sedinte.
Programul va continua cu vizitarea Cetatii, amplasamentului Parcului Municipal si a Complexului de agrement Aqualand.
In data de 27 noiembrie 2012, delegatia va avea o intalnire cu reprezentantii Consiliul Judetean Hunedoara si primarii oraselor Hunedoara, Simeria si Calan.

01 august 2016 - Comunicat de presă

Primăria Municipiului Deva informează că literele care compun numele oraşului, amplasate pe zidul Cetăţii Deva, vor fi demontate în cursul acestei săptămâni.

02 august 2016 - Comunicat de presă - PARCELE DE TEREN RĂMASE LIBERE, CARE POT FI ATRIBUITE, LA CERERE, TINERILOR

Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local Deva informează că, în prezent, sunt disponibile şapte parcele de teren care pot fi atribuite, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, pentru construirea de locuinţe proprietate personală, potrivit Legii nr. 15/2003, republicată.

03 august 2016 - Comunicat de presă - INCHIDERE ACCES AUTO PASAJ SANTUHALM - 5 AUGUST 2016

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţă comunicatul transmis de Sucursala Regională Timişoara - Secţia L5 CFR Deva: „Pentru lucrări urgente legate de siguranţa circulaţiei la calea ferată, magistrala 200, între staţiile CF Simeria Călători - Deva, în zona tecerii la nivel a căii ferate km 477+498 cu strada Sântuhalm, vă comunicăm faptul că vineri, 5 august 2016, între orele 08.00-15.00, se va închide accesul auto peste acest pasaj.

03 august 2016 - Comunicat de presă - utilizarea terenurilor de sport din incinta unitatilor de invatamant

Utilizarea terenurilor de sport din incinta unitatilor de invatamant din municipiul Deva

5 august 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ - RESTRICTIONARE CIRCULATIE STR. CETATII ÎN PERIOADA 8-12 AUGUST 2016

Primăria Municipiului Deva anunţă că, în perioada 8-12 august 2016, circulaţia rutieră pe strada Cetăţii - Prelungire spre Poarta 1 va fi restricţionată, ca urmare a executării unor lucrări de remediere a drumului.

22 august 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ -Săptămâna 15-19 august 2016

COMUNICAT DE PRESĂ -Săptămâna 15-19 august 2016 - Primăria Municipiului Deva informează:

29 august 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ -Săptămâna 22-26 august 2016

COMUNICAT DE PRESĂ -Săptămâna 22-26 august 2016 - Primăria Municipiului Deva informează

31 august 2016 Comunicat de presa - Lotul echipei CNS Cetate Deva

Noul lot al echipei de fotbal CNS „Cetate" Deva a fost prezentat miercuri, 31 august 2016, în cadrul unei conferinţe de presă organizată pe stadionul municipal.

06 septembrie 2016 -Comunicat de presa - Campanie de dezinsecţie!

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare a Municipiului Deva - S.C. D.D. CHIM S.R.L. Deva organizează, în perioada 12-20 septembrie 2016, o campanie de dezinsecţie, terestră şi avio, zone verzi pe raza Municipiului Deva.

07 septembrie 2016 -Comunicat de presa - Ziua Recoltei 2016!

Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local Deva, în parteneriat cu Centrul Cultural „Drăgan Muntean", organizează, în perioada 23-25 septembrie 2016, Ziua Recoltei - ediţia a V-a.

08 septembrie 2016 -Comunicat de presa - COSURI GUNOI STRADAL

Primăria Municipiului Deva informează că activitatea de colectare a deşeurilor stradale se efectuează zilnic, de luni până duminică, între orele 06.00-11.00, de către operatorul de salubritate S.C. Salubritatea S.A. Deva.

09 septembrie 2016 -Comunicat de presa - Gimnastica se întoarce la Deva!

Reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului Local Deva salută revenirea la Deva a Lotului Naţional de Gimnastică al României, în urma deciziei luată de Federaţia Română de Gimnastică, şi îl felicită pe antrenorul Nicolae Formite - coordonatorul lotului de senioare şi responsabilul cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

12 septembrie 2016 -Comunicat de presa - SĂPTĂMÂNA 5-9 SEPTEMBRIE 2016

Primăria Municipiului Deva informează:
*Reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului Local Deva salută revenirea la Deva a Lotului Naţional de Gimnastică al României, în urma deciziei luată de Federaţia Română de Gimnastică, şi îl felicită pe antrenorul Nicolae Formite - coordonatorul lotului de senioare şi responsabilul cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

12 septembrie 2016 - Comunicat de presa - A reînceput şcoala!

A reînceput şcoala! Primarul şi viceprimarii Municipiului Deva au fost prezenţi, luni, 12 septembrie 2016, la deschiderea anului şcolar în mai multe şcoli şi licee din oraş, alături de reprezentanţi ai Consiliului Local Deva, Consiliului Judeţean Hunedoara, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, dar şi ai Bisericii.

19 septembrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 12-16 septembrie 2016

COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 12-16 septembrie 2016 - Primăria Municipiului Deva informează:Conducerea Primăriei Municipiului Deva a decis să propună Consiliului Local alocarea de fonduri pentru reabilitarea urgentă a mai multor camere din căminul CNS "Cetate" Deva. 

19 septembrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ - MODIFICAREA PROGRAMULUI MUZICAL AL FÂNTÂNII ARTEZIENE DIN PIAŢA VICTORIEI

Primăria Municipiului Deva anunţă modificarea programului muzical al fântânii arteziene din Piaţa Victoriei. Astfel, începând din această săptămână, programul muzical se va derula zilnic, între orele 20.00-20.45.

26 septembrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna 19-23 septembrie 2016

Primăria Municipiului Deva informează:O delegaţie maghiară, condusă de Morvai Ferenc, managerul companiei "Morvai Kayan Magzarorsyag" (MKM) şi consilier al preşedintelui Ungariei pe probleme de energie şi mediu, s-a aflat, timp de două zile, la Deva

27 septembrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ - TAXA SALUBRIZARE

Pentru informarea corectă a cetăţenilor, Primăria Municipiului Deva face următoarele precizări cu privire la instituirea taxei speciale de salubrizare în Municipiul Deva pentru anul 2016:

10 octombrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ - DISTRUGERI DE MUNIŢIE ÎN POLIGONUL DEALUL PAIULUI!

Vă facem cunoscut că joi, 13 octombrie 2016, între orele 9-15, Unitatea Militară 01794 va efectua lucrări de distrugere a muniţiei în Poligonul Dealul Paiului.Populaţia este rugată să nu intre în poligon în timpul executării acestei activităţi.

21 octombrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ DISTRUGERI DE MUNIŢIE ÎN POLIGONUL DEALUL PAIULUI!

Vă facem cunoscut că joi, 27 octombrie 2016, între orele 9-15, Unitatea Militară 01794 va efectua lucrări de distrugere a muniţiei în Poligonul Dealul Paiului.

07 noiembrie 2016 - COMUNICAT DE PRESĂ DISTRUGERI DE MUNIŢIE ÎN POLIGONUL DEALUL PAIULUI!

Vă facem cunoscut că miercuri, 9 noiembrie 2016, între orele 8.00-16.00, Unitatea Militară 01794 va efectua lucrări de distrugere a muniţiei în Poligonul Dealul Paiului.

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj