Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Despre noi:

Exportă PDF - Despre noi: Tipăreşte pagina - Despre noi: Trimite unui prieten - Despre noi:

publicat de Administrator in Vineri , 5 Noiembrie 2010, 10:20

Direcția de Asistență Socială Deva este instituţie publică cu personalitate juridică, înfiinţată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Deva, cu sediul în municipiul Deva, str.Ion Luca Caragiale, nr.4, TELEFON: 0254/218030

Directia de Asistenta Sociala Deva este acreditata ca furnizor de servicii sociale si licentiate pentru acordare servicii sociale.

Directia de Asistenta Sociala Deva este structura specializată în administrarea şi acordarea beneficiilor de asistenţă socială şi a serviciilor sociale, cu scopul de a asigura aplicarea politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi, precum şi altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate în nevoie sociala.

Complementar realizării măsurilor de asistenţă socială, Direcția de Asistență Socială Deva asigură servicii de asistență medicală comunitară, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Deasemenea, Directia desfasoara activitati de  administrare a fondului locativ de stat, a fondului locativ realizat prin Agenția Națională pentru Locuințe și a fondului locativ aflat în proprietatea publică și privată a Municipiului Deva și transmis în administrarea Direcției de Asistență Socială, precum si activitati de sprijinire, indrumare si control a asociatiilor de proprietari de pe raza Municipiului Deva.

 

Înapoi la Directia de Asistenţă Socială

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.