Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2010

Sesiunea SEPTEMBRIE 2010

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2010 - SEPTEMBRIE 2010.

Sesiunea IULIE 2010

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2010 - IULIE 2010.

Sesiunea APRILIE 2010

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2010 - APRILIE 2010.

Lista asociaţii/fundaţii/ONG-uri care primesc finanţare

Listele cuprinzând asociaţiile/fundaţiile/organizaţiile fără scop patrimonial cu personalitate juridică, care îsi desfăsoară activitatea pe raza municipiului Deva, cluburile sportive de drept privat si asociaţiile pe ramură de sport judeţene, asociaţiile/fundaţiile care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială, care desfăsoară activităţi nonprofit menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public local, care vor primi finanţare nerambursabilă de la bugetul general al municipiului Deva în anul 2010.

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.