Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

89

Va rugam sa dispuneti/efectuati toaletarea unui copac din zona verde aferenta blocului de mai sus, care este crescut in apropierea imediata a blocului si care afecteaza prin dezvoltarea lui,(...)

124

Va aduc la cunostiinta (A TREIA OARA) ca parcul de joaca de la gradinita Liceului de muzica si arta de pe C . Porumbescu arata deplorabil si exista riscul ca sa aibe loc accidente intru-cit podiumul(...)

126

Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica,\nOficiul Postal 15, Casuta Postala 103, Bucuresti, sector 1,\norganizatie neguvernamentala inregistrata in Registrul Special cu nr.(...)

116

Bună ziua,\nÎn multe zile de duminică, mașinile de salubritate fac un zgomot infernal între blocuri, la 5 dimineața, ca să ridice foarte mici cantități de gunoi. S-a încercat modificarea(...)

123

Către,\n PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA\n - Poliția Locală -\n\n\n Subsemnatul CODOBAN DORIN-ADRIAN cu(...)

114

Buna ziua.Va rog sa remediati problema iluminatului stradal pe Strada Iasomiei, la stalpul din dreptul casei cu numarul 11 (ultimul de pe strada) intrucat de peste o saptamana e nefunctionabil. Va(...)

141

buna ziua.cer scuze ptr deranj.am depus actele ptr locuinta sociale,cu dosar nr11681/02.08.2013 dosar care a intrunit un nr de 54 de puncte.si a fost inclus pe lista de prioritati pe anul 2016 la(...)

135

Buna ziua. Vreau sa reclam faptul ca la locul de joaca Panseluta, dupa ce se urca scari pe unde se face accesul la topoganul albastru , exista un gol de aprox 20cm pe unde copiii aluneca si se lovesc.

135

Buna ziua, as dori sa incep prin a felicita, in primul rand, initiativa primariei de a curata spatiile verzi si de a tunde copacii si zonele verzi acum, la inceput de primavara. Este foarte bine ca(...)

162

Va aduc la cunostiinta ca la fantana din parcul LIDO s-au desprin pietrele de pavaj, si exista riscul ca acestea sa dispara sau sa fie sparte intrucat se joaca copii cu ele.\nDeasemeneea va aduc la(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj