Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

102

Bună seara, \nRevin la petitia mea care v-a fost transmisă acum câteva zile și care a avut următorul conținut:\n\"Bună seara,\nSolicit schimbarea becurilor arse și defecte de pe stâlpii(...)

86

Bună seara, \nSolicit schimbarea becurilor arse și defecte de pe stâlpii mici, amplasați in fata scarii B( bec ars de o săptămână ) și în spatele aceleiași scări, în curtea interioară(...)

84

Subsemnata Badita Magdalena, in calitate de delegat satesc al satului Archia, va aduc la cunostinta ca in urma caderilor masive de zapada nu a venit nici un utilaj sa curete drumul, cetatenii satului(...)

90

Prin prezenta, va aducem la cunostinta faptul ca, incepand din data de 15.08.2017, Asociatia Surzilor din Romania, filiala Hunedoara a ramas fara cele doua spatii functionale pentru desfasurarea(...)

81

Subsemnata Baddita Magdalena in calitate de delegat satesc al satului Archia, in Consiliul local al Mun. Deva va aduc la cunostinta faptul ca azi 17.01.2018, la ora 13,30 in urma caderilor masive de(...)

96

Locuiesc pe strada Crangului nr 8 colt cu strada Olarilor. Pe strada Olarilor se construiesc multe case noi in ultimul timp. Din cauza masinilor foarte grele care urca pe langa casa mea , casa a(...)

100

Bună ziua și La Mulți Ani!\nÎn a doua jumătate a lunii decembrie 2017,strada Granitului a fost spartă,în întregime,în vederea executării unor lucrări de introducere a rețelei de apă și(...)

112

Bună ziua, mă numesc Chiș Daniel și revin la sesizarea înregistrată cu nr. 16872 din data 16.05.2017, deoarece nu am primit niciun răspuns în termenul legal de 30 de zile conform(...)

85

Va rog sa luati in considerare amenajarea unor locuri de parcare in zona Ciprian Porumbescu, Bl. 17 - 18 unde la cele 8-9 scari nu exista nici un loc de parcare amenajat. Sugerez ca spatiu pentru(...)

107

Buna ! Referitor la transportul pe ruta Deva -Zam, se circula in condiții de pericol pentru călători ! Este un microbuz cu 16 locuri , dar calatori cel putin dublu, călătorii stau intr-un picior(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj