Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

135

Bună ziua. Aș dori să îmi spuneți cum este posibil ca volumul muzicii de la discoteca Alaska, în fiecare sâmbătă noaptea, să deranjeze liniștea publică până pe strada M. Eminescu din(...)

174

CATRE, PRIMARIA MUNICIPIULUI DEVA Piața Unirii nr. 4, Deva, cod postal 330152, jud. Hunedoara\n\nIn atentia: Directiei de(...)

124

va rugam sa luati masuri pentru transportul la auchan deva la ora 9.30 si seara la ora 22.10 nu avem autobuze cu ce sa mergem acasa .cel de 9.30 din gara nu este si nu putem veni decat cu taxi iar(...)

120

Buna ziua,saptamana trecuta mai exact sambata 19.08.2017 pe Al.Viitorului,Bl.O4,Sc.1 a fost montata o banca din pacate,cateva ore mai tarziu banca era rupta nu stiu sa va spun exact daca cei care au(...)

127

Felicitari si multumiri pentru banca montata la blocul O4 scara 1!era si cazul!este o voce sau doua contra dar,nu le luati in considerare!multumim inca o data si o zi buna va doresc!

124

Pe strada Aurel Vlaicu pana la TABERE CAPRIOARA ati neglijat total tunderea ierburilor si ale balariilor de pe marginea drumului. DACA PLANUITI sa veniti ca in fiecare an de altfel, doar la sf lunii(...)

90

Buna ziua, in cartierul Progresului, cum privesti scoala nr.2 din fata, in partea stanga, incepe o alee care duce spre blocul turn. Aceasta alee este zilnic blocata de masini parcate, iar majoritatea(...)

99

Buna ziua.in privinta ciorilor nu se face nimica\n,am ajuns ca in cart.Gojdu si pana la Cec si Spital sa fim invadati de ele.Multumesc

182

buna ziua vreau sa reamintesc problema de pe strada aurel vlaicu ,in primavera acestui an am intrebat acelasi lucru cand se da in folosinta alimentarea cu apa pe aurel vlaicu de la intersectia cu(...)

164

Buna ziua,\n Ma numesc DOBRESCU IOANA ELEONORA si sunt locatara in blocul O4 scara1 ap.8.As dori montarea unei banci in fata scarii.\nVa multumesc anticipat!

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj