Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

190

Buna ziua,\n\nVă scriem în numele parintilor si copiilor din blocurile 1,2,3 Str Pietroasa/Eminescu si imprejurimi, pentru a vă solicita amenajarea unui loc de joaca.\n\nÎn zona exista un saptiu(...)

460

Vă rugăm să vă amintiți de votul dat pentru a se amenaja un parc în Dorobanți și nu pentru a se continua lucrarea de construire a gazonului artificial!\nVă mulțumim!

171

Va rugam sa dispuneti/efectuati toaletarea unui copac din zona verde aferenta blocului de mai sus, care este crescut in apropierea imediata a blocului si care afecteaza prin dezvoltarea lui,(...)

205

Va aduc la cunostiinta (A TREIA OARA) ca parcul de joaca de la gradinita Liceului de muzica si arta de pe C . Porumbescu arata deplorabil si exista riscul ca sa aibe loc accidente intru-cit podiumul(...)

300

Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica,\nOficiul Postal 15, Casuta Postala 103, Bucuresti, sector 1,\norganizatie neguvernamentala inregistrata in Registrul Special cu nr.(...)

192

Bună ziua,\nÎn multe zile de duminică, mașinile de salubritate fac un zgomot infernal între blocuri, la 5 dimineața, ca să ridice foarte mici cantități de gunoi. S-a încercat modificarea(...)

201

Către,\n PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA\n - Poliția Locală -\n\n\n Subsemnatul CODOBAN DORIN-ADRIAN cu(...)

182

Buna ziua.Va rog sa remediati problema iluminatului stradal pe Strada Iasomiei, la stalpul din dreptul casei cu numarul 11 (ultimul de pe strada) intrucat de peste o saptamana e nefunctionabil. Va(...)

209

buna ziua.cer scuze ptr deranj.am depus actele ptr locuinta sociale,cu dosar nr11681/02.08.2013 dosar care a intrunit un nr de 54 de puncte.si a fost inclus pe lista de prioritati pe anul 2016 la(...)

197

Buna ziua. Vreau sa reclam faptul ca la locul de joaca Panseluta, dupa ce se urca scari pe unde se face accesul la topoganul albastru , exista un gol de aprox 20cm pe unde copiii aluneca si se lovesc.

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj