Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

184

De cand ati inceput amenajarile la parcarea Iph inclusiv sambata, dustrugeti si structura de rezistenta a blocurilor 4 si 4A din apropiere. \nBlocurile se zguduie parca ar fi cutremur de 6 grade(...)

240

Buna ziua,\n\nDoresc sa reclam magazinul aflat la intersectia strazilor OituZ si Titu Maiorescu pentru urmatoarele: \n-deranjarea linistii publice - patronul sau unul din angajati detine o masina cu(...)

213

buna ziua.as vrea sa va intreb de ce nu se face nimica impotriva ciorilor care sau extins foarte mult incepand din cartier Gojdu au ajunsana in ores zona CEC,Spital Deva.Stiu ca sunt protejate de(...)

190

Primăria Cluj-Napoca va cumpăra 30 de autobuze electrice, în valoare de aproximativ 500.000 de euro fiecare, acestea fiind dotate cu wi-fi, camere video, aer condiţionat şi platformă joasă(...)

186

Bună ziua,\nAm nevoie de o dovadă că nu am depus dosar pentru alocația copilului meu la primăria din Deva. \nVa mulțumesc.Astept un răspuns cât mai urgent.

230

Tot mai multi oameni fac miscare, multi preferand alergarea. din pacate pista de atletism de la stadionul Cetate este intr-o stare jalnica, nici nu mai poate fi numita pista. In cea mai mare parte(...)

230

Avand in vedere ca in tarile civilizate este permis accesul cu animale de companie in parcuri, mai sunt solicitari si din partea altor cetateni, va rog sa analizati aceasta solicitare si sa permiteti(...)

242

Buna ziua, as vrea sa stiu dacazona pietonala care incepe de la statuia lui Traian pana la parcul cetatii mai este zona pietonala. Din ce vad eu, s-a transformat in parcare publica. Nu mi se pare(...)

181

Buna ziua, as avea rugamintea de a se permite accesul cuanimale de companie in parcul cetatii si am sugestia de a se aplica amenzi stapanilor care nu aduna dupa animale sau care nu le tin in lesa. Mi(...)

170

Buna ziua, as avea marea rugaminte sa se monteze stalpi de blocare a accesului autoturismelor pe trotuar, in cartierul Progresului, chiar in fata scolii nr. 2, in partea stanga, unde incepe trotuarul(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj