Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

120

La parterul blocului 7, Aleea Transilvaniei se executa lucrari de modificari interioare, sunt gramezi de caramizi in afara blocului. Oare exista autorizatie pentru acestea? Asociatie de Proprietari(...)

125

Doresc sa ma informati de ce nu s-a gasit pana acum un spatiu de plata a taxelor si de consultare / depunere a documentelor de catre contribuabili intr-un mod civilizat , deoarece acest spatiu in(...)

107

Doresc sa semnalez nefunctionarea de aprox. 2 saptamani a sistemului informatic de consultare datorii ON-LINE , exact acum in perioada in care doriti sa ne tineti la coada in acel spatiu total(...)

110

Va rog sa-mi comunicati modalitatea on-line de trimitere a unor documente la adresa Primariei DEVA, mai precis Serviciul de taxe si impozite .\nIn speta , doresc sa va trimit plata in termen de 48(...)

119

Buna. Doresc sa stiu de ce TAXA de gunoi nu se regaseste in proiectul Taxe si Impozite pe 2018? si daca este Taxa de gunoi , aceasta este supusa sa nu TVA???

150

Buna ziua.\nAs dori sa depun o sesizare in vederea parcarilor din zona Dacia , colt cu Carpati , unde nu exista deloc suficiente locuri de parcare si unde totodata ar trebui luate masuri in acest(...)

141

Nu mi sa răspuns la petiția cu Nr. 35947 din 10.10.2017 va rog de urgență sa rezolvați aceasta sesizare aștept răspuns la adresa de email denisrazvan2@gmail.com

152

Prin prezenta sesizare, solicit rezolvarea problemei referitoare la lipsa numirii unui factor postal responsabil cu livrarea corespondentei pe zona Santuhalm de cateva luni de zile. Este o bataie de(...)

192

Buna ziua!\nDe cateva zile, pubelele de gunoi care erau pozitionate in dreptul constructiilor tip vila nou construite in zona, au fost mutate langa gardul viu din dreptul blocului 22. Adica, \"mutam(...)

198

buna ziua. de aproape o luna pe str. Valea Cernei, pe partea stanga cu se vine dinspre DN 7, la al doilea stalp de la laboratorul cofetariei Sicopan,in fata casei cu nr 10 ,(nr. 26-numar vechi) nu(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj