Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

172

Către,\n PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA\n - Poliția Locală -\n\n\n Subsemnatul CODOBAN DORIN-ADRIAN cu(...)

156

Buna ziua.Va rog sa remediati problema iluminatului stradal pe Strada Iasomiei, la stalpul din dreptul casei cu numarul 11 (ultimul de pe strada) intrucat de peste o saptamana e nefunctionabil. Va(...)

184

buna ziua.cer scuze ptr deranj.am depus actele ptr locuinta sociale,cu dosar nr11681/02.08.2013 dosar care a intrunit un nr de 54 de puncte.si a fost inclus pe lista de prioritati pe anul 2016 la(...)

174

Buna ziua. Vreau sa reclam faptul ca la locul de joaca Panseluta, dupa ce se urca scari pe unde se face accesul la topoganul albastru , exista un gol de aprox 20cm pe unde copiii aluneca si se lovesc.

174

Buna ziua, as dori sa incep prin a felicita, in primul rand, initiativa primariei de a curata spatiile verzi si de a tunde copacii si zonele verzi acum, la inceput de primavara. Este foarte bine ca(...)

205

Va aduc la cunostiinta ca la fantana din parcul LIDO s-au desprin pietrele de pavaj, si exista riscul ca acestea sa dispara sau sa fie sparte intrucat se joaca copii cu ele.\nDeasemeneea va aduc la(...)

796

Buna ziua.\n\nVa rog comunicati termenul limita pentru finalizarea lucrarii de asfaltare DC 124, Archia, DEVA, trotuare, pista biciclisti, precum si termenul limita pentru reabilitarea completa a(...)

206

Buna ziua. Unde ma pot adresa pentru a vedea in ce condiții se poate folosi terenul de sport sintetic din zona Bejan (in spatele statiei de autobuz).Va mulțumesc!

194

In urma cu aproximativ o luna de zile trotuarul aflat in fata scarii unde locuiesc (Carpati bloc40, sc.35), in zona barierei de acces auto in incinta Policlinicii a fost spart cu ocazia introducerii(...)

214

Pe bulevardul Iuliu Maniu de la Piata centrala pina la Gara Deva ,inclusive in sensul giratoriu nu functioneaza iluminatul stradal de patru zile dimineata la ora 6.30.Avind in vedere traficul auto(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj