Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

201

1.Pe Al Streiului bl 64,iluminatul din parcare e nefunctionabil de peste o săptămână.2. Va solicitam trasarea locurilor de parcare din fața blocului. Va mulțumim.

214

Buna ziua,\nLanga intrarea in gradinita PP2, pe trotuar este o gramada de pietris de doua luni; ca sa ajunga la gradinita copii trebuia sa iasa in strada; va rog sa ridicati acest pietris cat mai(...)

219

Transportul in comun in Deva e jenant de cand celor de la Devatrans li s-a permis sa foloseasca microbuze in locul autobuzelor. \n\nPe vremea comunistilor doar autobuze erau folosite pt transportul(...)

220

Va rog sa-mi comunicati cum pot vedea care sunt obligatii fiscale brute (fara reduceri,scutiri,etc) cand imi accesez contul din aplicatia \"Plati online\" ?\n Cu multumiri: Vasile Ghise

196

Buna ziua.\nIn fata scarii 2 a blocului 88, str Horea, exista trunchiul inclinat al unui arbore de salcie, extrem de gros dasr si putrezit, prezentand fisuri, care este inclinat chiar peste calea(...)

195

Va rugam sa schimbati becurile de pe stalpii mici (situati in zona verde) din fata scarile A si B ale blocului 1 de pe bulevardul Nicolae Balcesc, care sunt defecte de mai multa vreme.

209

DACA DEPUN LA PRIMARIE O CERERE PENTRU AMPLASARE UNUI PANOU PUBLICITAR IN FATA PRIMARIEI

194

Vecini din strada crangului din capatul strazi va roaga sa urgentati problema cu zidul de sprijin aflat in vecinatatea numerelor 30 32 34 36 38 40. nu se mai poate asa ceva, am castigat un proces in(...)

179

Intr-un articol din Mesagerul Hunedorean dl. viceprimar Razvan Mares ne promite o pista de alergare din tartan la stadionul din Deva. As dori sa stiu in cat timp va fi realizata aceasta pista dat(...)

179

buna ziua, locuiesc in blocul L4, scara B de pe b-dul Iuliu Maniu. pe bulevardul Iuliu Maniu, la intrarea pe aleea neptun (in fata magazinului natur house), exista un stalp cu 3 indicatore rutiere(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj