Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

432

Autobuzul nr8 circula din 20 in 20 de minute si in el e aproape la fel de frig ca afara . Vi separe normal ? In conditiile in care trimitem copii la scoala cu el si inghata prin stati de frig? Vesnic(...)

518

Stimate Domnule Primar, cand vor disparea toate cotetele, garduletele, constructiile fara autorizatie de pe Str. Aurel Vlaicu si Str.Alunului? Cand va veni Primaria sa-si amplaseze drumurile si sa-i(...)

497

IN ZONA PIETEI DEVA PARALEL CU MALLUL PE NICI UN STILP DE ILUMINAT PUBLIC NU FUNCTIONEAZA BECURILE.AVIND IN VEDERE CA IN ACEASTA ZONA SUNT 2 TRECERI DE PIETONI EXISTA UN POTENTIAL PERICOL DE(...)

575

\n\n\n E bună începerea unei lucrări, dar satisfacţia şi împlinirea e atunci când ea este terminată cu succes şi având calitatea dorită. CIVITAS DEVA apreciază toate lucrările de(...)

459

In urma cu cateva luni s-au efectuat reparatii la o conducta subterana pe strada Mihai Eminescu in dreptul blocului B.Asa cum este obiceiul in Romania,curatirea zonei si refacerea asfaltului s-a(...)

434

de 6 zile ecranul din padurea bejan functioneaza in regim fara semnal. sa inteleg ca pana acum nu atrecut nici macar un politist comunitar prin zona sa observe acest aspect, sau au fost complet(...)

521

Buna seara,\\n\\nIn aceasta seara venind dinspre cartierul Micro 15 inspre adresa de domiciliu am constatat cu stupoare ca intre sensul giratoriu ASTORIA si intersectia intre starzile Eminescu si(...)

561

Buna ziua,\\n\\nPeste cateva luni copilul meu va trebui sa mearga la cresa, insa nu este niciun loc disponibil. Cu toate ca i-am depus dosarul de inscriere inca din luna iunie a acestui an, nici acum(...)

470

Conștienți și responsabili fiind, ca dumneavoastră, în ceea ce privește cheltuirea banului public, dar și dorindu-ne transparență cu privire la modul în care aceste cheltuieli sunt(...)

504

Buna ziua,\\n\\nVa scriu cu rugamintea de a face posibila iluminarea Parcului Cetate din Deva si dimineata incepand cu ora 6. Suntem o comunitate de persoane care practicam miscarea in aer liber iar(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj