Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

551

Va rog sa ma informati daca puteti lua masuri in legatura cu zborurile acrobatice ce se desfasoara pe aeroportul de la Saulesti, asta intrucat zgomotul produs de aparatele de zbor este extreme de(...)

581

BUNA ZIUA,LOCUIESC LANGA RESTAURANTUL DUNAREA DIN DEVA SI AS DORI SA VA INFORMEZ CA SEARA DE SEARA SUNT TOT FELUL DE EVENIMENTE CARE DERANJEAZA LOCATARII DIN IMPREJURIMI, ADICA SE OCUPA FOARTE MULTE(...)

544

in fiecare zi la circiuma de la bariera de linga peny(cum o fi primit autorizatie $$$)pina noaptea tirziu urla muzica si se bat tiganii dupa care se urca in masini betzi si fac concursuri cu masinile(...)

654

Buna ziua. \nDomnule primar pe alea de langa blocul 2 e o casa orange si langa casa se afla tomberoanele cu gunoi. Vreau sa va spun ca cu toate ca in fiecare zi se ridica gunoiul dimineata aleea(...)

627

Ca si o sugestie, va rog sa creati o aplicatie on-line, prin care sa vedem in timp real ce locuri de parcare sunt concesionate, deoarece sunt multi proprietari de masini care si-au concesionat locul(...)

547

Bună ziua . Vreau sa-mi spuneți și mie cui sa mă adrese pentru a semnala o IMENSA groapa în fata locului de parcare de pe strada M.Averescu ( spatele blocului 20)? Menționez ca dețin acest loc(...)

613

Trimit acest mesaj in care imi declar si exprim urmatoarea problema!\n\nSunt cetatean al orasului Deva si locuiesc pe strada Pietroasa,nr 24,sc 2 si zi de zi eu si ai mei vecini ne confruntam cu o(...)

462

Am solicitat in data de 30.06.15 la biroul iluminat public schimbarea unui bec in curtea interioara a Bl A de pe Str. I. Maniu unde avem masini si garaje ,iar becul este ars de mai mult de 3(...)

538

Buna ziua as dori sa fac o sesizare privind locul de joaca de pe strada zamfirescu de langa generala nr.4 , prin care solicitam taierea dudului care se afla in incinta locului de joaca , locul de(...)

545

Buna ziua,\nVa rog sa imi spuneti daca exista in plan trecerea in subteran al spatiului de depozitare a gunoilului ca si in alte cartiere si daca da, cand, sau ce trebuie sa facem noi locatarii ca sa(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice