Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

500

In 26.05.(ora 15:52), v-am transmis o solicitare decenta, fata de care cred ca era corect sa primesc un raspuns. Daca va este necesar un timp mai indelungat pentru deliberare, va rog sa-mi comunicati(...)

454

De mai bine de o luna de zile se executa lucrari de canalizare pe strazile IL.Caragiasle si bd.Kogalniceanu ,binenteles o zi se lucreaza si o saptamana pauza,este aici o mizerie de nedescris,traficul(...)

544

Buna ziua,in numele locuitorilor strazii Eternitatii din Deva, revin cu soliciterea asfaltarii strazii, care este o strada de pamant, pietruita pe ici pe colo de noi, locuitorii strazii, dar in(...)

559

Doresc sa stiu cine face regulile: noi cei ce platim sau cei pusi sa execute ?\nStraduinta pentru o zona verde curata si ingrijita este mereu pedepsita de niste gunoieri nazurosi.\nM-am saturat de(...)

508

Bună ziua. Vreau să mi se dea un răspuns obiectiv, dacă pot să urc în autobuz cu cărucior de copil, tip sport. Menţionez că am urcat într-un autobuz , mai mare care avea prevăzut spaţiu(...)

496

\nÎn spiritul tradiţiei Europene, în România, Zilei Eroilor i s-a conferit prin lege statutul de sărbătoare naţională. Acest eveniment marchează, în fiecare an, ziua când sunt comemoraţi(...)

684

Buna ziua,\nva rog sa imi spuneti cand trebuie sa sun si eu pentru a face o rezervare la terenul de tenis din parcul Bejan? Am sunat azi la ora 10 (luni !!!) si nu mai aveau nici o ora disponibila(...)

457

Pe strada Vulcan, in apropierea intersectiei cu strada Barbu Vacarescu, exista un canal (sant) care traverseaza strada si este acoperit cu un gratar cu bare longitudinale. Azi, 12 mai 2015, am trecut(...)

544

cata rabdare sa mai avem cu cainii vagabonzii?\nacum 20 min, mai exact la 21;30 nu am putut intra in scara blocului din cauza cainilor vagabonzi!in urma cu doua seri sotia a fost muscata de unul,(...)

485

Buna ziua,as dori sa stiu cum s-ar putea rezolva problema iluminatului public din cartierul nostru.Intre blocuri nu exista lumina deloc inca mai circulam cu lanterna daca avem ghinionul sa venim de(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice