Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

461

Rog publicati pe site-ul Primariei la rubrica PETITII ,alaturi de intrebare si raspunsul autoritatilor locale in drept !\n Cu respect, Corneliu Bulz

479

V-as ruga sa incercati sa faceti ceva pentru cetatenii orasului care sunt nevoiti sa ia autobuzul 6 din statia de la Spitalul Judetean, unde nu exista refugiu pentru calatori, acestia fiind nevoiti(...)

464

\n Conştienţi de faptul că doar împreună, autorităţi cu locuitori, putem face din Deva un oraş civilizat şi frumos, îndrăznim a vă aduce la cunoştinţă câteva propuneri pe care dorim(...)

467

BUNA ZIUA! PE STRADA ANEMONELOR NR.47(MICUL DALAS), NU ESTE BEC STRADAL DE 2 SAPTAMANI...VA ROG FRUMOS DACA SE POATE TOT SUN SI MA ROG DESI PLATESC LA TIMP TAXELE SI IMPOZITELE ..CE TREBUIE SA FAC(...)

465

Buna seara.\n\nVa rog considerati reabilitarea de urgenta (balast tasat, fundatie, asfalt) a drumului comunal 124, ce traverseaza satul Archia, in continuarea strazii ZAVOI, din Deva.\nAccesati(...)

453

Autobuzul nr8 circula din 20 in 20 de minute si in el e aproape la fel de frig ca afara . Vi separe normal ? In conditiile in care trimitem copii la scoala cu el si inghata prin stati de frig? Vesnic(...)

542

Stimate Domnule Primar, cand vor disparea toate cotetele, garduletele, constructiile fara autorizatie de pe Str. Aurel Vlaicu si Str.Alunului? Cand va veni Primaria sa-si amplaseze drumurile si sa-i(...)

545

IN ZONA PIETEI DEVA PARALEL CU MALLUL PE NICI UN STILP DE ILUMINAT PUBLIC NU FUNCTIONEAZA BECURILE.AVIND IN VEDERE CA IN ACEASTA ZONA SUNT 2 TRECERI DE PIETONI EXISTA UN POTENTIAL PERICOL DE(...)

608

\n\n\n E bună începerea unei lucrări, dar satisfacţia şi împlinirea e atunci când ea este terminată cu succes şi având calitatea dorită. CIVITAS DEVA apreciază toate lucrările de(...)

480

In urma cu cateva luni s-au efectuat reparatii la o conducta subterana pe strada Mihai Eminescu in dreptul blocului B.Asa cum este obiceiul in Romania,curatirea zonei si refacerea asfaltului s-a(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj