Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

129

Anul acesta a fost realizata lucrarea de amenajare a unei parcari in spatele blocului A10. Ca urmare a acestei lucrari, drumul de acces in parcare a fost deteriorat, fiind un adevarat calvar accesul(...)

156

Chiriașii din Ansamblul de locuințe sociale, va solicita cosirea ierbii din zonele verzi aflate printre blocurile sociale.Exista un suport de fier pentru flori gol, situat pe zona verde in(...)

144

Pe Aleea Jupiter a fost executata o alimentare cu apa noua prin mijlocul strazii de acces. In cele din urma, se pare ca aceasta alimentare a fost finalizata dar santul spart in suprastructura strazii(...)

160

Buna ziua.\nLa intersectia str Progresului cu aleea G Enescu, in zona cantinei de la manastirea franciscana si bl P2, unde au fost recent efectuate lucrari de Apaprod pentru reabilitate retea(...)

299

Vă informăm că la geamurile apartamentelor din zona parc Aleea Panseluțelor a răsărit un gard metalic care obturează lumina naturală, nerespectănd normele în vigoare în ceea ce privește(...)

141

Bună ziua, ma numesc Chis Daniel, posesor a unui automobil marca Skoda, și doresc să vă aduc la cunoștință unele aspecte legate de locurile de parcare de pe strada Aleea Viitorului. Am(...)

159

Buna ziua va urez, doresc sa va scriu in legatura cu paza si securitatea atat a cetatenilor cat si a bunurilor din Deva. Primii 10-15 ani dupa Revolutie am avut noaptea paza pe strazi- tineri vanjosi(...)

176

Am sesizat ca a incaput activitatea de curatire si igenizare a spatiilor verzi pe strada Carpati, un lucru laudabil pentru aceasta initiativa. Am ramas,insa profund indignata de faptul ca echipa de(...)

216

Buna ziua.Astazi va scriu ca deja nu mai suport ceea ce se petrece in zona aceasta Aleea Moților. suntem deranjati într-un hal fara de hal, am ajuns sa fim închiși cu lacătul in scara de către(...)

186

va rog sa luati masuri de trasare a parcarii la blocul 64 Micro 15, asa vom sti cate locuri sunt concesionate din cele peste 25.

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj