Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

166

Buna ziua, \nAm doua propuneri:\n1. Va propun sa analizati posibilitatea implementarii sensului unic pe strada Cernei si pe strazile adiacente.\n2. Va rog sa interveniti pe langa IPJ Hunedoara,(...)

183

Buna ziua. Doresc sa va aduc la cunostinta ca azi in timpul furtunii un copac din spatele blocului 19B a fost partial doborat de vant. A ramas in picioare o parte din copac dar care este deja uscata.(...)

174

Deasupra spatiului de joacă sunt arbori partial uscați,care la cea mai mică adiere se pot rupe si pot să provoace o tragedie.Triteți pe cineva să constate si să ia masuri de îndepărtarea(...)

339

Buna ziua,\nCred ca Deva a devenit unul dintre cele mai galagioase orase din tara, tinand cont ca, pana la urma, e un oras mic. Toata ziua, dar mai ales dupa-masa si seara defileaza pe strazile(...)

189

Buna ziua, as dori sa sesizez abandonarea a doua masini de mult timp in fata blocului in care locuiesc, chiar pe trotuar, de-a lungul gardului viu. Tinand cont de lipsa acuta a locurilor de parcare(...)

190

Buna ziua, as avea rugamintea de a se permite accesul cuanimale de companie in parcul cetatii si am sugestia de a se aplica amenzi stapanilor care nu aduna dupa animale sau care nu le tin in lesa. Mi(...)

167

Buna ziua, as avea marea rugaminte sa se monteze stalpi de blocare a accesului autoturismelor pe trotuar, in cartierul Progresului, chiar in fata scolii nr. 2, in partea stanga, unde incepe trotuarul(...)

155

Anul acesta a fost realizata lucrarea de amenajare a unei parcari in spatele blocului A10. Ca urmare a acestei lucrari, drumul de acces in parcare a fost deteriorat, fiind un adevarat calvar accesul(...)

185

Chiriașii din Ansamblul de locuințe sociale, va solicita cosirea ierbii din zonele verzi aflate printre blocurile sociale.Exista un suport de fier pentru flori gol, situat pe zona verde in(...)

169

Pe Aleea Jupiter a fost executata o alimentare cu apa noua prin mijlocul strazii de acces. In cele din urma, se pare ca aceasta alimentare a fost finalizata dar santul spart in suprastructura strazii(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj