Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Sugestii şi reclamaţii

Trimite sugestie sau reclamatie

Trimite mesaje catre departamentul de relatii cu publicul al Primaria Deva

Verifica reclamatia depusa

Verifica unor sugestii sau reclamatii depuse anterior

193

Revenim la petitia nr. 12428 din 10.04.2017, cod raspuns V5AEQH, primit de la spigm sepe in 12.04.2017, ora 11.08, cu rugamintea rezolvarii in timp oportun a problemelor reclamate referitoare la(...)

281

Buna ziua , problema mea este in felul urmator... in Deva este un singur parc de Street Workout, acesta fiind amplasat la padurea bejan,in timp ce alte orase au 2 sau poate chiar 3 parcuri.\nAvand in(...)

194

Buna avand in vedere starea trotuarului de pe strada I.L.Caragiale cand se va termina lucrarea sper ca se si va asfalta toata strada pentru ca este intr-o stare jalnica de ani de zile mai ales ca(...)

205

Buna ziua.\nO sa incep cu un MULTUMESC din toata inima, pentru ca pe strada noastra este lumina (de aseara). Ne simtim intr-un oras civilizat. Va rugam sa continuati sa fiti extraordinari si sa(...)

217

Va rog a-mi comunica pe adresa de email data și Nr hotărâririi consiliului local sau orice alta lege sau hotărâre sau dispoziție cu privire la mutarea adresei (străzii) a blocului 9 care în(...)

218

As dori sa stiu ce trebuie sa mai fac \n\n\n\n\n\n\n\n\n\nSant posesorul contractului nr.1399 de parcare auto si sant foarte nemultumit de cum procedeaza politia locala pentru a ma ajuta sa ies din(...)

214

Buna seara, \nVa scriu in numele mai multor mamici cu copii de pana in patru ani, din zona Astoria - Penny.La locul de joaca din spatele blocului 31, strada Eminescu, a fost montat un leagan rotund(...)

201

Buna ziua,\nVa rog sa interveniti la cei raspunzatori pentru astuparea gropilor din dreptul nr. 11 si 13 de pe str cernei si repararea gurii de canalizare di dreptu nr 13, ambele pe carosabil(...)

219

Buna ziua,\nPana acum putin timp, aveam un parculet in care ne petreceam timpul cu copilasii nostrii in liniste si cu mult bun simt din partea copiilor, din pacate odata cu sosirea acelui leagan(...)

182

\nBuna ziua, in cartierul Progresului, cum privesti scoala nr.2 din fata, in partea stanga, incepe o alee care duce spre blocul turn. Aceasta alee este zilnic blocata de masini parcate, iar(...)

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj