Bine ați venit!

Programare căsătorie

Bine ați venit!

Programare căsătorie

Informații utile

BUN VENIT LA APLICAŢIA DE REZERVARE ON-LINE!

 

IMPORTANT! Serviciul on-line de programarea a căsătoriilor NU ELIMINĂ cerinţa legală ca ambii soţi să se prezinte în termenul legal, în faţa ofiţerului stării civile, pentru a completă declaraţia de căsătorie şi a aduce actele necesare.

Rezervarea se face cu cel puţin 14 zile înainte de data căsătoriei.

IMPORTANT! TERMENUL LEGAL PENTRU DEPUNEREA ACTELOR ÎN VEDEREA ÎNCHEIERII CĂSĂTORIEI ESTE DE 10 ZILE CALENDARISTICE, TERMEN ÎN CARE SUNT CUPRINSE ATÂT ZIUA CÂND A FOST FĂCUTĂ DECLARAŢIA DE CĂSĂTORIE CÂT ŞI ZIUA ÎN CARE SE OFICIAZĂ CĂSĂTORIA.

EXEMPLU DE CALCUL:   Dacă doriţi să vă căsătoriţi în data de sâmbătă, 19 august 2017, sunteţi obligat să depuneţi dosarul în data de joi, 10 august 2017.

Programarea on-line se poate utiliza numai în cazul căsătoriilor încheiate între cetăţeni români. Pentru căsătoria cu un cetăţean străin sau între cetăţeni străini, vă rugăm să vă adresaţi, pentru programarea căsătoriei, ofiţerului de stare civilă de la ghişeu.
Prin continuarea procedurii de rezervare sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Informații privind utilizarea aplicației:
– selectați locația dorită
– selectați ziua
– selectați zilele săptămânii în care doriți să aibă loc evenimentul
– selectați între ce ore doriți să aibă loc evenimentul.

În pasul următor vor fi afișate zilele și orele disponibile. De asemenea veți putea selecta orice altă dată și oră disponibilă.