Bine ați venit!

Programare căsătorie

Bine ați venit!

Programare căsătorie

Informații utile

BUN VENIT LA APLICAŢIA DE REZERVARE ON-LINE!

 

IMPORTANT! Serviciul on-line de programarea a căsătoriilor NU ELIMINĂ cerinţa legală ca ambii soţi să se prezinte în termenul legal, în faţa ofiţerului stării civile, pentru a completă declaraţia de căsătorie şi a aduce actele necesare.

IMPORTANT !!! DATELE ÎNSCRISE ÎN SOLICITARE (NUME, PRENUME COMPLET, CNP) VOR FI DATE REALE SI CORECTE !!!

IMPORTANT !!! Programarea on-line se va face doar pentru oficierea căsătoriilor în Casa Căsătoriilor Deva. Pentru căsătoriile în afara sediului, solicitanții sunt rugați să se prezinte la ghișeul Stării Civile Deva.

ZILE LIBERE LEGALE: 01.01 și 02.01, 24.01, prima și a doua zi de Paști, 01.05, prima și a doua zi de Rusalii, 01.06, 15.08, 30.11, 01.12, 25.12 și 26.12. În aceste zile nu se vor oficia căsătorii.

Rezervarea se face cu cel puţin 14 zile înainte de data căsătoriei.

IMPORTANT! TERMENUL LEGAL PENTRU DEPUNEREA ACTELOR ÎN VEDEREA ÎNCHEIERII CĂSĂTORIEI ESTE DE 10 ZILE CALENDARISTICE, TERMEN ÎN CARE SUNT CUPRINSE ATÂT ZIUA CÂND A FOST FĂCUTĂ DECLARAŢIA DE CĂSĂTORIE CÂT ŞI ZIUA ÎN CARE SE OFICIAZĂ CĂSĂTORIA.

EXEMPLU DE CALCUL:   Dacă doriţi să vă căsătoriţi în data de sâmbătă, 14 iulie 2018, sunteţi obligat să depuneţi dosarul în data de joi, 05 iulie 2018.

Programarea on-line se poate utiliza numai în cazul căsătoriilor încheiate între cetăţeni români. Pentru căsătoria cu un cetăţean străin sau între cetăţeni străini, vă rugăm să vă adresaţi, pentru programarea căsătoriei, ofiţerului de stare civilă de la ghişeu.

IMPORTANT! Pentru oficierea căsătoriei în afara sediului, viitori soți, trebuie să se prezinte la biroul de stare civilă în vederea programării. Acestea se fac în funcție de căsătoriile programate la sediul Casei Căsătoriilor.

IMPORTANT! Pentru oficierea căsătoriilor la Penitenciarul Deva, programarea se face doar la ghișeul stării civile, deoarece este o solicitare cu documente speciale și un program stabilit conform protocolului de colaborare semnat între cele două instituții publice.

 

Prin continuarea procedurii de rezervare sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Informații privind utilizarea aplicației:
– selectați locația dorită
– selectați ziua
– selectați zilele săptămânii în care doriți să aibă loc evenimentul
– selectați între ce ore doriți să aibă loc evenimentul.

În pasul următor vor fi afișate zilele și orele disponibile. De asemenea veți putea selecta orice altă dată și oră disponibilă.