Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Activitatea Poliției Locale Deva, în luna octombrie 2018

Exportă PDF - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna octombrie 2018 Tipăreşte pagina - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna octombrie 2018 Trimite unui prieten - Activitatea Poliției Locale Deva, în luna octombrie 2018

publicat de AdministrAtor in Joi , 8 Noiembrie 2018, 13:16

Activitatea Poliției Locale Deva, în luna octombrie 2018

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna octombrie 2018, au fost aplicate 357 de sancțiuni pe domeniile de competență a acestei instituții. Amenzile date de polițiștii locali s-au ridicat la valoarea de 21.965 lei.

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a dat amenzi și sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, circulația/staționarea vehiculelor și ocuparea abuzivă a locurilor de parcare închiriate/rezervate. Amenzile aplicate de polițiștii de la acest serviciu au fost în valoare de 5.460 lei.

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor s-a sesizat și a aplicat amenzi și sancțiuni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea de produse pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop, dar și persoanelor care odată legitimate, s-a constatat că aveau cartea de identitate sau buletinul de identitate expirat. Amenzile date pe acest domeniu de competență au fost de 9.505 lei.

Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a sancționat în urma verificărilor făcute în teren societăți comerciale, persoane fizice autorizate, producători particulari, comercianți ambulanți pentru nereguli în ceea ce privește: construcții noi și autorizații de construire, autorizații reparații carosabil și pietonal, lucrări de construcții executate în apartamente, activitate terase care funcționează pe domeniul public, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală. Angajații acestui serviciu au efectuat și pânde în locurile unde au fost informați că se depozitează ilegal deșeuri. Amenzile date de acest serviciu s-au ridicat la suma de 7.000 lei.

În ceea ce privește Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate în luna octombrie 2018 au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții, protecția mediului. Din cele 294 de sesizări, două au fost prin apelul unic de urgență 112. Oamenii legii au verificat în baza națională de date 232 de persoane și autovehicule.

Numărul Dispeceratului Poliției Locale Deva - 0254.232.777 poate fi apelat direct, din orice rețea de telefonie, dar și de pe aplicația de sesizări Deva24, prin care devenii pot sesiza în timp real, problemele din oraș.

Poliția locală este în slujba cetățeanului 24 de ore din 24 și exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice dar și prevenirea şi descoperirea infracţiunilor.

Împreună cu administrația publică locală, această instituție dorește ca Deva să fie un oraș cât mai sigur și mai curat.

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari