Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Alegeri pentru Parlamentul European - 2019

Exportă PDF - Alegeri pentru Parlamentul European - 2019 Tipăreşte pagina - Alegeri pentru Parlamentul European - 2019 Trimite unui prieten - Alegeri pentru Parlamentul European - 2019

publicat de AdministraTor in Joi , 17 Ianuarie 2019, 9:36

Anunț

Cetățenii municipiului Deva, cu drept de vot, pot consulta Registrul electoral în vederea verificării secției de votare la care sunt arondați, la sediul Direcției publice locale evidența persoanelor și stare civilă din Deva, B-dul 1 Decembrie, nr.12, etaj 1, jud. Hunedoara - lângă Primăria municipiului Deva, vis-à-vis de statuia lui Traian, astfel:

Luni - joi între orele 800 - 1600;

Vineri între orele 800 - 1330;

De asemenea menționăm că persoanele interesate pot consulta Registrul electoral și pe site-ul Autorității Electorale Permanente www.roaep.ro secțiunea registru electoral.

A N U N Ț - Selectarea persoanelor care pot face parte din Corpul expertilor electorali

Ținând cont de faptul că în anul 2019 vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European  și pentru Președintele României, Biroul Județean Hunedoara al Autorității electorale permanente  a demarat campania de contactare și selectare a persoanelor care pot face parte din Corpul expertilor electorali pe bază de aviz sau examen. De asemenea pentru buna pregătire și organizare a alegerilor din anul 2019, se recrutează și operatori de calculator.

În acest sens persoanele interesate să facă parte din Corpul expertilor electorali,  pot depune în scris o cerere datată și semnată, însoțită de o copie a actului de identitate și o copie a actului de studii. În cazul cererilor pentru desemnarea ca operator de calculator se va atașa doar copie după actul de identitate.

Cererile de înscriere se regăsesc la sediul și pe site-ul Primăriei municipiului Deva www.primariadeva.ro și se vor depune la Centrul de Informare a Cetățenilor din cadrul Primăriei municipiului Deva.

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.