Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu din Deva va fi anvelopat cu bani europeni!

Exportă PDF - Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu din Deva va fi anvelopat cu bani europeni! Tipăreşte pagina - Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu din Deva va fi anvelopat cu bani europeni! Trimite unui prieten - Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu din Deva va fi anvelopat cu bani europeni!

publicat de AdministrAtor in Joi , 15 Octombrie 2020, 10:27

Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu din Deva va fi anvelopat cu bani europeni!

Am semnat, astăzi, contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru ,,Creșterea eficienței energetice a Blocului de locuințe P5 - strada Titu Maiorescu din municipiul Deva" cod SMIS 116981.

Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței energetice a imobilului prin reducerea consumului de energie destinată încălzirii locuințelor, în conformitate cu obiectivele Strategiei Europa 2020.

Principalele lucrări ce vor fi realizate:

- izolarea termică a fațadei parte vitrată

- izolarea termică a fațadei parte opacă, inclusiv închiderea logiilor și izolarea termică a parapeților

- termo-hidroizolarea terasei

- izolarea termică a planșeului peste demisol

- înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent din spațiile comune cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață

Valoarea totală a contractului de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor este de 623.540,54 lei fără TVA, respectiv 742.013,24 lei cu TVA (aproximativ 152.052  euro).

Termenul de execuție a contractului este de 11 luni (5 luni - proiectare, 6 luni - execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului).

Proiectarea și execuția lucrărilor vor fi realizate de Asocierea S.C. Tikva Servis Construct S.R.L. - S.C. Gevis Proteam S.R.L.  prin S.C. Tikva Servis Construct S.R.L.

Investiția ,,Creșterea eficienței energetice a Blocului de locuințe P5 - strada Titu Maiorescu, din municipiul Deva" este finanțată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

 

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.