Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!” a ajuns la final

Exportă PDF - Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!” a ajuns la final Tipăreşte pagina - Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!” a ajuns la final Trimite unui prieten - Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!” a ajuns la final

publicat de AdministrAtor in Joi , 13 Septembrie 2018, 10:19

Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!" a ajuns la final

Campania ,,Prin sport, împotriva drogurilor la Deva!" derulată de Primăria Municipiului Deva în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara și Colegiul Tehnic ,,Transilvania" Deva a avut succes în rândul elevilor de la școlile din municipiul Deva.

Acțiunea desfășurată pe perioada vacanței școlare de vară și încheiată oficial miercuri, 12 septembrie 2018, a avut ca scop prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor.

Organizatorii campaniei au dorit să le ofere tinerilor o alternativă de petrecere a timpului liber. Pe terenul de sport aparținând Colegiului Tehnic ,,Transilvania" Deva, copiii au jucat fotbal, tenis cu piciorul și volei. Pe toată perioada acestor activități educaționale, Direcția Poliția Locală Deva a vegheat la siguranța lor. Polițiștii locali s-au asigurat și că tinerii nu consumă droguri, băuturi alcoolice și nu fumează.

Primăria Municipiului Deva le-a asigurat copiilor apă pe tot parcursul activităților sportive. Elevii au primit materiale promoționale: tricouri, brățări cu inscripții specifice dar și pliante informative cu mesaje care explică efectele consumului de droguri asupra organismului uman.

În activitățile desfășurate în cadrul acestei campanii au fost implicați peste 200 de elevi.

Primăria Municipiului Deva și Direcția Poliția Locală Deva, în parteneriat cu școlile își propun ca pe viitor să organizeze pentru elevi și alte activități extrașcolare: campionat de fotbal, vizite la Penitenciarul Bârcea, unde copiii vor avea posibilitatea să discute cu cei care au încălcat legea, în special cu persoanele care pe fondul consumului de droguri au săvârșit infracțiuni pentru care se află acum în mediu privativ de libertate, acțiuni de informare și prevenție a violenței în școli.

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice