Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Campioni în orașul Cetății – un eveniment de promovare a sportului devean

Exportă PDF - Campioni în orașul Cetății – un eveniment de promovare a sportului devean Tipăreşte pagina - Campioni în orașul Cetății – un eveniment de promovare a sportului devean Trimite unui prieten - Campioni în orașul Cetății – un eveniment de promovare a sportului devean

publicat de AdministraTor in Vineri , 30 Octombrie 2020, 13:19

Campioni în orașul Cetății - un eveniment de promovare a sportului devean

 

 

Sportivii secției de kaiac - canoe din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate" Deva vor prezenți marți, 3 noiembrie 2020, la ora 15:00, pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean" Deva, la evenimentul ,,Campioni în orașul Cetății".

 

Este un eveniment care promovează sportul și mișcarea în rândul copiilor și tinerilor.

 

Între anii 2017-2020, sportivii secției de kaiac - canoe, antrenați de profesorul Alexandru Mureșan au participat la competiții naționale, cupe și regate. În palmaresul lor se regăsesc peste 170 de medalii.

 

Sportivii cu vârste cuprinse între 10-16 ani au adus la Deva și 22 de titluri naționale - 9 medalii de aur, 7 de argint și 6 de bronz.

 

La competiția ,,Regata Baia Mare" la kaiac - canoe din luna octombrie 2020, sportivii legitimați la LPS Cetate Deva au avut o evoluție excelentă.

Pe lângă medaliile individuale, sportivii noștri și-au adjudecat locul I în clasamentul cluburilor participante şi se numără printre favoriţii viitoarelor com­petiţii naţionale programate de către Federația Română de Kaiac-Canoe, în perioada următoare.

 

De asemenea, la Campionatul Național de Viteză 2020, secția kaiac - canoe a Liceului Sportiv ,,Cetate" Deva a reușit performanța de a se clasifica pe locul III în clasamentul pe cluburi.

 

Participarea la evenimentul sportiv ,,Campioni în orașul Cetății" din municipiul Deva este liberă.

 

Evenimentul se va desfășura cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.