Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

COMUNICAT DE PRESĂ - Citadela Festival - Cetatea Deva se va transforma pentru două zile într-un loc magic!

Exportă PDF - COMUNICAT DE PRESĂ - Citadela Festival - Cetatea Deva se va transforma pentru două zile într-un loc magic! Tipăreşte pagina - COMUNICAT DE PRESĂ - Citadela Festival - Cetatea Deva se va transforma pentru două zile într-un loc magic! Trimite unui prieten - COMUNICAT DE PRESĂ - Citadela Festival - Cetatea Deva se va transforma pentru două zile într-un loc magic!

publicat de AdministratoR in Vineri , 6 Iulie 2018, 13:07

Citadela Festival - Cetatea Deva se va transforma pentru două zile într-un loc magic!

Cetatea Deva se va transforma pentru două zile într-un loc magic!


Galerii de artă, workshopuri, artizani locali, street food și nu în ultimul rând artiști naționali și internaționali de top - toate la prima ediție Citadela Festival!

 

În perioada 27-29 iulie, monumentul istoric Cetatea Deva se va trasforma într-un loc de întâlnire a unor artiști de top ai muzicii electronice naționale și internaționale, dar și într-un spațiu de expunere a artei contemporane, a artizanilor locali și un loc unde festivalierii își vor putea descoperi pasiunea cu ajutorul atelierelor de creație!
Pe scena Telekom Electronic Beats vor urca cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România alături de artiști internaționali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali și cei din străinătate. Vom avea cel mai bun sistem de sunet, pentru că ne dorim ca festivalierii, dar și artiștii să aibă parte de cea mai bună experiență în materie de sound!


TEB Stege Full Lineup: Roman Flügel, Hector, Cesar Merveille, Amorf [LIVE], Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, VincentIulian, Sepp Teo b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf, Mi Pa


Ne dorim ca fiecare festivalier în parte să aibă șansa să-și descopere pasiunea, de aceea vom pune la dispoziție patru workshop-uri:
- The Aspiring DJ: Mahony și DJ High Way vor împărtăși din cunoștințele lor în cadrul artelierului de DJ (sâmbătă de la ora 17.00, vă puteți înregistra pe goo.gl/SQo9Kn);
- The Creative Hub: cei care doresc să învețe photoshop sunt invitați la cursul susținut de ARTholic (sâmbătă de la ora 19.00, vă puteți înregistra pe goo.gl/ULnUDq);
- The Zen Corner: sesiuni de yoga ( vineri de la ora 21.00 și două cursuri sâmbătă, de la ora 9.00 și de la ora 21.00, vă puteți înregistra pe goo.gl/wSynjC);
- The Marksman: vineri de la ora 17.00 și sâmbătă toata ziua veți avea ocazia să învățați să trageți cu arcul, nu e nevoie de înregistrare.
Artele vizuale vor pune stăpânire pe cetate în timpul zilei, iar sculptorii și pictorii o vor transforma într-o galerie de artă modernă! Citadela Festival este atât despre arta muzicii cât și despre arta vizuală! Galeriile fiind cireașa de pe tort! Nu va lipsi, bineînțeles, food court-ul care va fi pe toate gusturile!
Biletele pot fi achiziționate pe www.bilete.ro , iar prețul pentru un abonament pe 3 zile este: 169 lei + taxe.

 

Festivalul Citadela este organizat de Asociația Culturală Bipolar în parteneriat cu Telekom Electronic Beats, cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva, Consiliului Local Deva și al Consiliului Județean Hunedoara.


Asociația Culturală Bipolar

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice