Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Concurs de fotografie cu premii în bani, dedicat Centenarului Marii Unirii

Exportă PDF - Concurs de fotografie cu premii în bani, dedicat Centenarului Marii Unirii Tipăreşte pagina - Concurs de fotografie cu premii în bani, dedicat Centenarului Marii Unirii Trimite unui prieten - Concurs de fotografie cu premii în bani, dedicat Centenarului Marii Unirii

publicat de AdministrAtor in Luni , 5 Noiembrie 2018, 15:08

Concurs de fotografie cu premii în bani, dedicat Centenarului Marii Unirii

 

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural "Drăgan Muntean" organizează un concurs de fotografie intitulat "Spiritul Unirii", cu premii în valoare totală de 2018 lei, la care pot participa pasionați de fotografie de toate vârstele.

Fotografiile împreună cu datele de contact ale autorilor pot fi trimise pe adresa de e-mail concurs@centrulculturaldeva.ro (cu mențiunea "Pentru concursul Spiritul Unirii"), în perioada 5 - 20 noiembrie 2018. Fiecare participant poate intra în concurs cu o singură fotografie.

Câștigătorii vor fi desemnați de către un juriu format din specialiști în domeniu, dar și prin vot online, desfășurat în perioada 21-25 noiembrie 2018.

Cele mai bune fotografii vor fi premiate. Organizatorii concursului vor acorda premii în valoare totală de 2018 lei, astfel: Premiul I - 700 lei; Premiul II - 500 lei; Premiul III - 300 lei; Premiul publicului - 218 lei (decernat prin vot online); 2 Mențiuni a câte 150 lei.

Premierea câștigătorilor va avea loc în data de 27 noiembrie 2018, la ora 17:00, în holul Centrului Cultural "Drăgan Muntean" Deva, odată cu vernisajul unei expoziții care va reuni cele mai bune fotografii înscrise în concurs.

Regulamentul concursului de fotografie "Spiritul Unirii" poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Deva şi pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean" Deva.

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari