Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Contribuţia municipiului Deva pentru susţinerea SMURD se majorează de la 1 martie!

Exportă PDF - Contribuţia municipiului Deva pentru susţinerea SMURD se majorează de la 1 martie! Tipăreşte pagina - Contribuţia municipiului Deva pentru susţinerea SMURD se majorează de la 1 martie! Trimite unui prieten - Contribuţia municipiului Deva pentru susţinerea SMURD se majorează de la 1 martie!

publicat de AdministrAtor in Marti , 18 Februarie 2020, 14:56

Contribuţia municipiului Deva pentru susţinerea SMURD se majorează de la 1 martie!

Primăria Municipiului Deva este singura administrație locală care a majorat contribuția pentru susținerea și finanțarea SMURD Hunedoara.

Contribuţia anuală a municipiului Deva la Asociaţia „Salvital" Hunedoara, pentru susţinerea şi finanţarea SMURD Hunedoara a fost majorată cu 3 lei/locuitor, începând cu 1 martie 2020.

Astfel, valoarea contribuției va fi de 8 lei/locuitor, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 60/2020, ținându-se cont de numărul de locuitori comunicat de Direcția Județeană de Statistică Hunedoara, valabil la data de 1 iulie a anului anterior.

În luna ianuarie 2020, Asociaţia „Salvital" Hunedoara a solicitat Consiliului Local Deva analizarea posibilității de majorare - de la 5 lei, la 10 lei - a contribuției municipalității pentru susţinerea şi finanţarea SMURD, având în vedere salarizarea inferioară a paramedicilor angajați ai asociației (aproximativ 2.000 de lei, salariul net al unui paramedic), precum și faptul că nivelul contribuției nu a mai fost majorat din anul 2012.

Potrivit  Hotărârii Consiliului Local nr. 60/2020, valoarea anuală a contribuției municipiului Deva la Asociația "Salvital", pentru susținerea și finanțarea SMURD Hunedoara va fi de 551.280 de lei, față de 346.935 de lei cât a fost anul trecut.

Plata contribuţiei anuale pentru susţinerea şi finanţarea SMURD Hunedoara se efectuează lunar, în tranşe egale, din bugetul local.

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.