Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Devenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru prin intermediul Direcției de Asistență Socială

Exportă PDF - Devenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru prin intermediul Direcției de Asistență Socială Tipăreşte pagina - Devenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru prin intermediul Direcției de Asistență Socială Trimite unui prieten - Devenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru prin intermediul Direcției de Asistență Socială

publicat de AdministratoR in Vineri , 8 Ianuarie 2021, 12:31

Devenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru prin intermediul Direcției de Asistență Socială

Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19, au fost identificate de către Guvernul României mai multe posibilități de înscriere, pe fiecare etapă în parte.

Conform legislației în vigoare care aprobă Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România, pe platforma de vaccinare se pot înscrie prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor, persoanele care au vârsta peste 65 de ani și persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă.

Aceste categorii de persoane din municipiul Deva pot să se programeze în etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Deva.

Devenii care vor opta pentru efectuarea programării în vederea vaccinării prin intermediul Direcției de Asistență Socială Deva, trebuie să depună la Registratura instituției următoarele documente:
• cerere privind programarea în vederea vaccinării prin intermediul Direcției de Asistență Socială Deva care se poate descărca accesând link-ul: http://www.primariadeva.ro/probleme-tipizate-lamuriri-directia-de-asistenta-sociala/cerere-privind-programarea-in-vederea-vaccinarii-prin-intermediul-direc-538-iei-de-asisten-538-a-sociala-deva

• copia actului de identitate
• documente medicale/adeverințe care atestă faptul că solicitantul este luat în evidență cu boală cronică

Cererile se pot depune personal la Registratura Direcției de Asistență Socială Deva sau se pot transmite prin e-mail la adresa: dasdeva@primariadeva.ro.

Informații suplimentare puteți obține la telefon 0800500022.
Campania de vaccinare împotriva COVID-19 se derulează prin reţeaua de centre de vaccinare fixe sau mobile și la cabinetele de medicină de familie, după caz.

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.