Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Din 19 martie, se eliberează tichetele gratuite pentru transportul public local!

Exportă PDF - Din 19 martie, se eliberează tichetele gratuite pentru transportul public local! Tipăreşte pagina - Din 19 martie, se eliberează tichetele gratuite pentru transportul public local! Trimite unui prieten - Din 19 martie, se eliberează tichetele gratuite pentru transportul public local!

publicat de AdministrAtor in Marti , 13 Martie 2018, 14:25

Din 19 martie, se eliberează tichetele gratuite pentru transportul public local!

 

De luni, 19 martie 2018, Primăria Municipiului Deva începe distribuirea tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul în comun pe raza municipiului Deva, pentru perioada aprilie-iulie 2018. Tichetele de călătorie se pot ridica în perioada 19 martie - 5 aprilie 2018, din două locații din municipiu, astfel:

Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 800 de lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural "Drăgan Muntean" Deva (holul intrării principale), de luni până joi - între orele 8:00-15:00, și vineri - între orele 8:00-13:00. La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) și a cărții/buletinului de identitate.

Veteranii de război, foștii deținuți politici, refugiații și deportații, revoluționarii, donatorii de sânge și Cetățenii de Onoare ai municipiului Deva pot ridica tichetele de călătorie de la Primăria Municipiului Deva (Piața Unirii, nr. 4), camera 22, de luni până vineri - între orele 8:00-13:00. La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea cărții/buletinului de identitate.

Pentru persoanele aflate în situații deosebite (probleme medicale, absență din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungește până în data de 20 aprilie 2018.

În perioada 10-20 aprilie 2018, tichetele de călătorie vor fi distribuite doar la Primăria Municipiului Deva, de luni până vineri - între orele 9:00-11:00, astfel:

- camera 22 - pentru veteranii de război, foștii deținuți politici, refugiații și deportații, revoluționarii, donatorii de sânge și Cetățenii de Onoare ai municipiului Deva;

- camera 29 - pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 800 de lei.

 

Biroul de presă

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice