Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Festivalul Luminii – sâmbătă, Parcul “Cetate” Deva

Exportă PDF - Festivalul Luminii – sâmbătă, Parcul “Cetate” Deva Tipăreşte pagina - Festivalul Luminii – sâmbătă, Parcul “Cetate” Deva Trimite unui prieten - Festivalul Luminii – sâmbătă, Parcul “Cetate” Deva

publicat de AdministrAtor in Vineri , 14 Iulie 2017, 13:18

Festivalul Luminii - sâmbătă, Parcul "Cetate" Deva

Devenii sunt invitaţi, sâmbătă, 15 iulie 2017, la ora 18.00, în Parcul „Cetate", să redescopere frumuseţea lucrurilor mărunte, la Festivalul Luminii - ediţia a VII-a. Evenimentul este organizat de Cercetaşii României - Centrul Local Deva cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva.

Peste 5.000 de gulguţe vor lumina parcul de la poalele Cetăţii - pe alei, dar şi suspendate pe spirale şi plase din sârmă.

Timp de cinci ore, participanţii la eveniment vor avea posibilitatea să se manifeste prin diferite forme de artă, bucurându-se de atmosfera creată de 30 de cercetaşi şi alţi 30 de voluntari. În tot parcul, vor fi organizate jocuri şi ateliere de face-painting, de vise şi gânduri bune, de „pălmuţe" (copii, tineri şi adulţi îşi vor putea imprima palmele pe o pânză imensă), precum și un atelier de colorat mandale creative (cercuri care au un centru, dar sunt alcătuite şi din imprimeuri geometrice, ce simbolizează geometria întregului Univers).

Festivalul Luminii aduce la Deva și concerte folk, la care vor fi invitaţi să cânte inclusiv participanţii la eveniment.

Festivalul Luminii a fost organizat pentru prima dată în anul 2004, la Cluj-Napoca, de un grup de cercetaşi care au dorit să le ofere tinerilor implicaţi o educaţie non-formală, prin responsabilizarea acestora şi dezvoltarea abilităţilor. Astăzi, evenimentul este organizat în toată ţara, sub sloganul „Redescoperă bucuria lucrurilor mărunte!".

 

Biroul de presă

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice