În atenția persoanelor care beneficiază de ajutorul pentru încălzirea locuinței!

Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenția persoanelor care beneficiază de ajutorul pentru încălzirea locuinței!

Exportă PDF - În atenția persoanelor care beneficiază  de ajutorul pentru încălzirea locuinței! Tipăreşte pagina - În atenția persoanelor care beneficiază  de ajutorul pentru încălzirea locuinței! Trimite unui prieten - În atenția persoanelor care beneficiază  de ajutorul pentru încălzirea locuinței!

publicat de AdministraTor in Miercuri , 27 Septembrie 2017, 9:13

În atenția persoanelor care beneficiază
de ajutorul pentru încălzirea locuinței!

 

Primăria Municipiului Deva - Direcția de Asistență Socială aduce la cunoștința persoanelor care beneficiază de ajutorul pentru încălzirea locuinței (cu energie termică, gaze naturale, energie electrică și combustibil lichid) că pot depune cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru solicitarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, împreună cu actele doveditoare, în perioada 1-16 octombrie 2017, la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4 - fostul hotel al Pieței agroalimentare, telefon 0254.21.80.30).

Persoanele care se încadrează în rândul beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței după data de 16 octombrie 2017 pot depune cereri începând cu data de 1 noiembrie 2017, pe toată perioada sezonului rece (noiembrie 2017 - martie 2018).

Cererile și declarațiile-tip pe propria răspundere pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială Deva, începând de joi, 28 septembrie 2017 sau pot fi decărcate de pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva - www.primariadeva.ro. Actele necesare pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, lista bunurilor care conduc la excluderea acordării acestui ajutor, precum și cuantumul ajutorului pentru încălzirea locuinței pot fi consultate accesând http://www.primariadeva.ro/stiri-si-evenimente/pentru-solicitan-539-ii-de-ajutoare-de-incalzire.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, cu modificările și completările ulterioare, și conform reglementărilor aduse de Hotărârea Guvernului nr. 559/2017 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice.

Informații suplimentare privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pot fi obținute la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4, telefon 0254.21.80.30).

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice