Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenția persoanelor indreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece 2020/2021!

Exportă PDF - În atenția persoanelor indreptăţite să beneficieze  de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece 2020/2021! Tipăreşte pagina - În atenția persoanelor indreptăţite să beneficieze  de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece 2020/2021! Trimite unui prieten - În atenția persoanelor indreptăţite să beneficieze  de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece 2020/2021!

publicat de AdministraTor in Luni , 12 Octombrie 2020, 13:16

În atenția persoanelor indreptăţite să beneficieze

de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece 2020/2021 !

 

            Având in vedere măsurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnăviri cu Coronavirus Primăria Municipiului Deva - Direcția de Asistență Socială aduce la cunoștința persoanelor indreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței (cu energie termică, gaze naturale, energie electrică sau combustibil solid) conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2011, privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, cu modificările și completările ulterioare următoarele :

            Informatii utile in legătură cu actele necesare, cuantumul ajutoarelor de incălzire, lista bunurilor care duc la  excluderea de la acest ajutor, limita maximă de venit/membru de familie pâna la care se acordă ajutorul de incălzire se pot găsi la https://www.primariadeva.ro/ directia-de-asistenta-sociala/probleme-tipizate-lamuriri

            Cererile-tip și declarațiile-tip cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva la https://www.primariadeva.ro/ directia-de-asistenta-sociala/probleme-tipizate-lamuriri. Pe cerere se va mentiona obligatoriu numărul de telefon sau e-mail-ul unde solicitantul poate fi contactat.

            Solicitările impreună cu actele doveditoare se depun incepând din data de 01 noiembrie 2020 electronic la adresa de e-mail dasdeva@primariadeva.ro sau se trimit prin poştă la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială la adresa Deva, Str. I.L.Caragiale, Nr.4.

            Informații suplimentare privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pot fi obţinute la telefonul 0254.218030 sau pe e-mail-ul instituţei, respectiv dasdeva@primariadeva.ro.

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.