Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenţia persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL!

Exportă PDF - În atenţia persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL! Tipăreşte pagina - În atenţia persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL! Trimite unui prieten - În atenţia persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL!

publicat de AdministrAtor in Vineri , 23 Noiembrie 2018, 12:24

În atenţia persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL!

 

Direcţia de Asistenţă Socială Deva aduce la cunoştinţa persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL că trebuie să facă dovada îndeplinirii criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi repartizarea locuinţelor pentru tineri destinate închirierii, aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 413-2018.

În acest sens, până la data de 21 decembrie 2018, toate persoanele care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL trebuie să se prezinte la Biroul Fond Locativ din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, camera 1), în vederea reactualizării dosarului, cu documente din care să rezulte că îndeplinesc atât criteriile de acces la locuință (vârsta titularului, de maximum 35 de ani la data depunerii dosarului și cel mult 38 ani la data primirii repartiției; nedeținerea în proprietate a unei locuințe în municipiul Deva și locul de muncă în municipiul Deva sau localități limitrofe), precum și criteriile de ierarhizare stabilite prin punctaj

(situația locativă actuală, starea civilă, starea de sănătate, nivelul de studii/pregătire profesională, venitul mediu net lunar/membru de familie, situații locative sau sociale deosebite)

Dosarele care nu vor fi actualizate până la data de 21 decembrie 2018 nu vor fi incluse în lista de priorități pentru anul 2019.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției de Asistență Socială Deva sau la numerele de telefon 0254.218.030 și 0737.036.001, de luni până joi - între orele 8:00-16:30, și vineri - între orele 8:00-14:00.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari