Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

Exportă PDF - În atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva! Tipăreşte pagina - În atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva! Trimite unui prieten - În atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

publicat de AdministrAtor in Vineri , 28 Decembrie 2018, 10:03

În atenţia preşedinţilor asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva!

Primăria Municipiului Deva - Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat invită preşedinţii asociaţiilor de proprietari din municipiul Deva la sediul Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat (Piaţa Unirii, nr. 16), în perioada 3-18 ianuarie 2019, în vederea avizării tabelelor nominale ce cuprind proprietarii de autoturisme care doresc închirierea terenului pentru locurile de parcare arondate blocurilor de locuinţe.

Noul Regulament de închiriere pentru parcările de reşedinţă din municipiul Deva, precum şi Contractul-cadru de închiriere vor fi supuse dezbaterii și aprobării Consiliului Local Deva în ședința ordinară din luna ianuarie 2019.

După aprobarea documentelor, proprietarii de autoturisme care doresc închirierea unui loc de parcare la domiciliu se pot adresa Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat, în vederea încheierii contractului de închiriere.

Noul Regulament de închiriere pentru parcările de reşedinţă din municipiul Deva şi Contractul-cadru de închiriere pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Deva, accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/fisiere/module_fisiere/12674/regulament%20parcari.pdf.

Potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 478/2018, valoarea chiriei anuale pentru parcările arondate blocurilor de locuinţe din municipiul Deva pentru anul 2019 va fi:

I. Parcări neacoperite:

  • pentru persoane fizice: 90,49 lei/an fără TVA (107,68 lei/an cu TVA);

  • pentru persoane juridice: 274,02 lei/an fără TVA (326,08 lei/an cu TVA).

II.Parcări acoperite cu copertină:

  • pentru persoane fizice: 172,53 lei/an fără TVA (205,31 lei/an cu TVA);

  • pentru persoane juridice: 518,41 lei/an fără TVA (616,91 lei/an cu TVA).

Sunt scutite de la plata chiriei anuale pentru un loc de parcare la domiciliu persoanele cu dizabilităţi care au în proprietate sau în folosinţă un autoturism sau însoţitorii acestora, dacă au acelaşi domiciliu cu persoana cu dizabilităţi.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0787.727.614, începând cu data de 3 ianuarie 2019, de luni până joi - între orele 8:00-16:30 şi vineri - între orele 8:00-14:00.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice