Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva

Exportă PDF - Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva Tipăreşte pagina - Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva Trimite unui prieten - Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva

publicat de AdministrAtor in Marti , 11 Iunie 2019, 9:11

Începe campania de dezinsecție și deratizare la Deva

În perioada 13-20 iunie 2019, Primăria Municipiului Deva demarează acțiunea de dezinsecţie și deratizare în municipiul Deva. Operatorul care execută lucrările este S.C. CORAL IMPEX SRL Deva.

Campania presupune dezinsecție terestră zone verzi, dezinsecție avio (stropire din avion) și deratizare zone verzi. Operatorul va stropi folosind autospecialele din dotare, zonele verzi din toate cartierele orașului pentru a combate insectele dăunătoare.

Substanțele care vor fi utilizate pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-Othrine Profi EC 250 cu substanță activă Deltametrin - pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML cu substanță activă S-Methoprene - pentru combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari, molii și viespi) și a insectelor târâtoare (gândaci, furnici, ploșnițe, purici și păianjeni).

Pentru activitatea de deratizare se va folosi Deration Pellet care are ca substanță activă Bromadiolone. Suplimentar va fi utilizat insecticidul Solfac EW 50 (are ca substanță activă Cyfluthrin).

Acțiunea de dezinsecţie și deratizare nu pune în pericol populația.

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.