Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

INFORMARE - DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ DEVA

Exportă PDF - INFORMARE - DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ DEVA Tipăreşte pagina - INFORMARE - DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ DEVA Trimite unui prieten - INFORMARE - DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ DEVA

publicat de AdministrAtor in Vineri , 13 Martie 2020, 12:40

INFORMARE

Direcția de Asistență Socială Deva, Serviciul Fond Locativ anunță că, în perioada 12 martie-31 martie 2020, toate solicitările și sesizările cu privire la activitatea de fond locativ, se transmit electronic pe adresa de e-mail: dasdeva@primariadeva.ro.

Este o măsură de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu Coronavirus, stabilită de Comitetul Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Deva, pentru a evita aglomeraţiile de la ghişee.

Formularul de cerere, precum și celelalte documente necesare solicitării acestor drepturi, le puteți vizualiza accesand link-ul http://www.primariadeva.ro/solicitari-online.

Formulare:

1.      cereri pentru întocmirea unui dosar de locuință socială/locuință ANL/locuință tip cameră cămin - http://www.primariadeva.ro/locuinte-a-n-l-locuinte-sociale-locuinte-de-necesitate-locuinte-de-serviciu/locuinte-a-n-l-agentia-nationala-pentru-locuinte

2.      adeverințe din care să rezulte că nu dețin locuințe în municipiul Deva din fondul locative aflat în proprietatea/administrarea Municipiului Deva - http://www.primariadeva.ro/locuinte-a-n-l-locuinte-sociale-locuinte-de-necesitate-locuinte-de-serviciu/adeverin-539-e-din-care-sa-rezulte-ca-nu-de-539-in-locuin-539-e-in-municipiul-deva-din-fondul-locative-aflat-in-proprietatea-administrarea-municipiului-deva

3.      adeverințe pentru rectificări în extrasele de carte funciară ale imobilelor proprietate personală, în vederea depunerii acestora la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Deva - http://www.primariadeva.ro/locuinte-a-n-l-locuinte-sociale-locuinte-de-necesitate-locuinte-de-serviciu/adeverin-539-e-pentru-rectificari-in-extrasele-de-carte-funciara-ale-imobilelor-proprietate-personala-in-vederea-depunerii-acestora-la-oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-deva

În urma verificării electronice, reprezentanții Direcției de Asistență Socială Deva, vă vor comunica telefonic sau pe e-mail, corecturile care trebuie realizate. Solicitanții trebuie să menționeze în cerere numărul de telefon/adresa de e-mail la care pot fi contactați.

După verificarea dosarelor pentru locuințe sociale/ANL, acestea se vor transmite prin Poșta Română la adresa: Direcția de Asistență Socială Deva, municipiul Deva, Str. I.L.Caragiale, nr.4.

Informații suplimentare puteţi obţine  la numeele de telefon: 0254.218.030 sau  0737036002.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă care fi stabilită ulterior.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.