Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

La Deva se va da startul celei de-a doua ediții a festivalului cu specific bavarez ,,Fruhlingsfest"

Exportă PDF - La Deva se va da startul celei de-a  doua ediții a festivalului cu specific bavarez ,,Fruhlingsfest Tipăreşte pagina - La Deva se va da startul celei de-a  doua ediții a festivalului cu specific bavarez ,,Fruhlingsfest Trimite unui prieten - La Deva se va da startul celei de-a  doua ediții a festivalului cu specific bavarez ,,Fruhlingsfest

publicat de AdministrAtor in Luni , 14 Mai 2018, 15:45

La Deva se va da startul celei de-a doua ediții a festivalului cu specific bavarez ,,Fruhlingsfest"

 

Organizatorii Oktoberfest România, Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate Deva vă invită, în perioada 17 mai-20 mai 2018, la Fruhlingsfest, eveniment care va avea loc în Piața Cetății din Deva. Festivalul va debuta joi, 17 mai 2017, la ora 18.00. În celelalte zile, petrecerea va începe la ora 11.00 și se va termina la ora 23.00.

Timp de 4 zile, Fruhlingsfest - festivalul berii nepasteurizate de la Timișoreana, aduce la Deva nu doar muzică germană tradițională și modernă, ci și specialități culinare bavareze, pregătite după rețete tradiționale.

Atracția principală a festivalului va fi berea nepasteurizată, făurită de maeștrii berari Timișoreana, după un secret păstrat cu strictețe încă din secolul al XVIII-lea.

La standuri veți găsi produse tradiționale germane: cârnați albi (celebrii Weisswurst și Thuringer), ciolan bavarez, varză călită, Leberkase, covrigi bavarezi Brezel; preparate românești: bulz, cârnați și coaste la grătar, dar și gulaș unguresc. Nu va lipsi nici standul cu cele mai populare dulciuri bavareze, precum Apfelstrudel și Kaiserschmarrn (clătite).

Pe lângă muzică germană, participanții la festival vor putea asculta șlagăre românești și internaționale, dar și folclor românesc, și vor avea ocazia să câștige premii interesante și amuzante la concursurile pregătite special pentru ei de către organizatori și Timișoreana.

Vocea evenimentului este MC Marian Maican ( Radio Kiss FM).

Klaudia & Die Burzenland Party Band - prima trupă brașoveană cu repertoriu dedicat Oktoberfest-ului și DJ Edelweiss - nume de scenă Floarea de colț, vor face ca atmosfera festivalului să fie de excepție.

Pe toată durata desfășurării evenimentului: 17-20 mai 2018, traficul rutier va fi închis pe str. Stadionului - de la intersecția cu str. Horea până la intersecția cu str. Axente Sever, între orele 12.00-23.00. De asemenea, va fi interzisă și folosirea parcării bazei sportive Real Sport în același interval orar.

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice