Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Mai multe burse şcolare pentru elevii Devei!

Exportă PDF - Mai multe burse şcolare pentru elevii Devei! Tipăreşte pagina - Mai multe burse şcolare pentru elevii Devei! Trimite unui prieten - Mai multe burse şcolare pentru elevii Devei!

publicat de AdministrAtor in Marti , 18 Februarie 2020, 12:25

Mai multe burse şcolare pentru elevii Devei!

Primăria Municipiului Deva susţine educaţia şi rezultatele bune la învăţătură. Consilierii locali au aprobat, în şedinţa din 18 februarie 2020, suplimentarea numărului de burse şcolare acordate elevilor care frecventează cursurile de zi în învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Deva.

Astfel, numărul elevilor care vor primi burse în semestrul al II-lea va fi mai mare cu 1.500, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 57/2020. Majoritatea burselor suplimentare aprobate sunt burse de merit, care se acordă elevilor cu media generală 9,50 şi nota 10 la purtare.

Lista elevilor bursieri este revizuită semestrial, în funcție de modificările intervenite în situația școlară a acestora.

În total, în anul şcolar 2019-2020, Primăria Municipiului Deva acordă, de la bugetul local, un număr de 19.924 de burse, în valoare totală de 1.948.402 lei.

Criteriile de acordare a burselor, indiferent de categorie, se stabilesc în cadrul comisiilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ, în raport cu integralitatea efectuării de către elevi a activităţilor şcolare. Conform legislaţiei în vigoare, bursele de ajutor social se acordă şi pe perioada vacanţelor şcolare.

Banii pentru bursele şcolare aferente lunilor ianuarie şi februarie 2020 vor intra în contul celor 9 unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Deva începând cu data de 24 februarie 2020.

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii - SUSPENDAT PE PERIOADA STARII DE ALERTA

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.