Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Noi rezultate obţinute elevii Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva la diverse competiţii şcolare.

Exportă PDF - Noi rezultate obţinute elevii Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva la diverse competiţii şcolare. Tipăreşte pagina - Noi rezultate obţinute elevii Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva la diverse competiţii şcolare. Trimite unui prieten - Noi rezultate obţinute elevii Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva la diverse competiţii şcolare.

publicat de AdministrAtor in Joi , 14 Iunie 2018, 8:43

Noi rezultate obţinute elevii Liceului de Arte "Sigismund Toduţă"-Deva la diverse competiţii şcolare

 

În perioada 3-6 iunie 2018 a avut loc cea de a-XII-a ediţie a Concursului

Naţional "Diversitatea - o şansă în plus pentru viitor", ale cărui probe s-au desfăşurat în două localităţi din judeţul Ilfov şi anume Dragomireşti Vale şi Chitila, concurs adresat tuturor minorităţilor etnice din Romania.

Liceul de Arte "Sigismund Toduţă" Deva a participat cu o echipă de cinci elevi (doi reprezentanţi ai etniei rrome, o reprezentantă a minorităţii evreieşti şi 2 români), trei elevi din clasa a-V-a şi doi din clasa a-X-a: Baranka Marcu, Giangu Raisa, Laz Roxana, Moraru Daria şi Rafi Mihai . Din cele 26 de echipaje care au concurat, echipa liceului devean a obţinut premiul al-II-lea, iar coordonatorul echipei, d-na profesor Giangu Ofelia a fost distinsă cu un premiu special pentru decor de exceptie.

În zilele de 8 şi 9 iunie 2018 a avut loc la Braşov ediţia a VIII-a a a Festivalului - Concurs Naţional de Interpretare "Art Braşov Estival", organizat de Şcoala Populară de Arte "Tiberiu Brediceanu" în parteneriat cu Liceul Vocaţional de Muzică "Tudor Ciortea". Concursul s-a desfăşurat pe 3 sectiuni: Interpretare instrumentală, Interpretare vocală şi Ansambluri vocale, fiecare secţiune având 2 categorii: categoria A pentru amatori (Şcoli populare de Artă, Palate ale copiilor, Şcoli şi Licee) şi categoria B pentru elevi ai Liceelor de Muzică sau studenţi ai Facultăţilor de muzică.

Reprezentantul Liceului de Arte „Sigismund Toduţă"-Deva la acest concurs, şi anume elevul Liţă Evelin Nicolae din clasa I pian, clasa prof.Scânteie Laura, a obţinut premiul al III-lea.

 

Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice