Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Orăşelul copiilor - de sărbători

Exportă PDF - Orăşelul copiilor - de sărbători Tipăreşte pagina - Orăşelul copiilor - de sărbători Trimite unui prieten - Orăşelul copiilor - de sărbători

publicat de Administrator in Luni , 29 Noiembrie 2010, 15:46

Primăria muncipiului Deva va amenaja, în acest an, în zona stadionului şi a parcului acvatic din localitate un „Orăşel al copiilor". Pentru punerea la punct a acestui spaţiu, administraţia locală va investi aproximativ 50.000 de euro.
Edilii oraşului Deva pregătesc copiilor o serie de surprize menite să le facă cât mai plăcută vacanţa de iarnă. Printre acestea se numără şi modernizarea patinoarului şi construcţia unui „Orăşel al Copiilor".
Mii de beculeţe, zeci de ornamente şi o poartă de intrare specială sunt doar câteva dintre decoraţiunile care vor întregi imaginea Orăşelului Copiilor ce va fi amenajat la poalele Cetăţii. De asemenea, reprezentanţii administraţiei locale promit, în acest an, copiilor o serie de spectacole şi manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă. „Vom amenaja în spaţiul delimitat de stadion, patinoar şi parcul acvatic un Orăşel al Copiilor. Va fi ceva cu totul deosebit şi sperăm ca toţi micuţii să îşi petreacă vacanţa de iarnă într-un mod cât mai plăcut", a declarat Mircia Muntean, primarul municipiului Deva.

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.