Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informaţii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Aqualand
Inchide

Trimite unui prieten

Premiu pentru familiile care aniversează „Nunta de Aur”!

Exportă PDF - Premiu pentru familiile care aniversează „Nunta de Aur”! Tipăreşte pagina - Premiu pentru familiile care aniversează „Nunta de Aur”! Trimite unui prieten - Premiu pentru familiile care aniversează „Nunta de Aur”!

publicat de AdministraTor in Luni , 10 Aprilie 2017, 9:40

Premiu pentru familiile care aniversează „Nunta de Aur"!

 

Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local Deva recompensează şi în acest an cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Premiul oferit fiecărei familii care sărbătoreşte "Nunta de Aur" a fost majorat la 500 de lei, conform Hotărârii Consiliului Local Deva nr. 107/2017 şi va fi suportat de la bugetul local.

Pentru a intra în posesia premiului şi a "Diplomei de fidelitate", soţii care împlinesc, anul acesta, 50 de ani de căsătorie şi au domiciliul în Municipiul Deva sau în localităţile Sântuhalm, Cristur, Bârcea Mică şi Archia trebuie să depună o cerere-tip la Compartimentul de Stare Civilă Deva, împreună cu copii după actele de identitate şi certificatul de căsătorie, până în data de 11 mai 2017.

Premierea cuplurilor care aniversează "Nunta de Aur" va avea loc în data de 15 mai 2017, de Ziua Internaţională a Familiei.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj I), de luni până vineri, între orele 8.30-16.30 sau la numerele de telefon 0254.21.67.18 şi 0726.700.767.

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

Petiţii

Depune și urmărește online o petiție

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Cetatea Deva