Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Deva a plătit, marți, subvențiile pentru energia termică!

Exportă PDF - Primăria Deva a plătit, marți, subvențiile pentru energia termică! Tipăreşte pagina - Primăria Deva a plătit, marți, subvențiile pentru energia termică! Trimite unui prieten - Primăria Deva a plătit, marți, subvențiile pentru energia termică!

publicat de AdministrAtor in Marti , 15 Septembrie 2020, 13:45

Primăria Deva a plătit, marți, subvențiile pentru energia termică!

Primăria Municipiului Deva a plătit marți, 15 septembrie 2020, Complexului Energetic Hunedoara suma de 55.080,59 lei, reprezentând subvenții privind acoperirea diferenței de preț la energia termică livrată populației în luna august 2020.

Administrația locală subvenționează prețul la energia termică pentru devenii racordați la sistemul centralizat de termoficare, ca o măsură de protecție socială, ținând cont de veniturile reduse ale acestei categorii de populație.

Valoarea subvențiilor acordate de la bugetul local al municipiului Deva pentru acoperirea integrală a diferenței dintre prețul de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrată populației a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 403/2019.

De la începutul anului, Primăria Deva a plătit, în total, Complexului Energetic Hunedoara suma de 2.939.727,83 lei, reprezentând subvențiile privind acoperirea diferenței de preț la energia termică livrată populației.

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.