Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Municipiului Deva este pregătită pentru iarnă

Exportă PDF - Primăria Municipiului Deva este pregătită pentru iarnă Tipăreşte pagina - Primăria Municipiului Deva este pregătită pentru iarnă Trimite unui prieten - Primăria Municipiului Deva este pregătită pentru iarnă

publicat de AdministrAtor in Vineri , 8 Ianuarie 2021, 13:35

Primăria Municipiului Deva este pregătită pentru iarnă

Operatorul S.C. ,,Salubritate" S.A. Deva care asigură activitatea de curățare, transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț în municipiul nostru este pregătit pentru iarnă.

Operatorul este disponibil 24 de ore din 24 și va interveni cu echipele și utilajele din dotare pentru deszăpezirea drumurilor publice, pentru prevenirea și combaterea poleiului cu material antiderapant, pentru curățarea gurilor de scurgere, pentru transportul zăpezii, precum și alte activități specifice prevăzute în contract.

SC Salubritate are pregătite opt mașini dotate cu lamă pentru zăpadă și sărăriță, două cisterne pentru împrăștiere clorură de calciu lichidă și un încărcător frontal pentru material antiderapant.

Drumarii au pe stoc 355 tone de sare, 295 tone de nisip, 220 tone de amestec sare cu nisip și 13 tone de clorură de calciu lichidă.

Stocurile de material antiderapant vor fi suplimentate în funcție de condițiile meteo.

Firma care asigură deszăpezirea, curățarea și transportul zăpezii de pe străzile din oraș primește zilnic prognoza meteo de la Administrația Națională de Meteorologie pentru a putea interveni din timp, atunci când situația o impune.

S.C. ,,Salubritate" S.A. are și obligația de a anunța prin posturile de radio locale starea străzilor, a locurilor în care traficul este îngreunat ca urmare a lucrărilor de curățare și transportul zăpezii, străzile pe care s-a format polei și alte informații legate de activitatea de deszăpezire.

Este funcțional și Dispeceratul pentru deszăpezire care are program non-stop, până în data de 15 martie 2021.

Devenii pot suna la numărul de telefon 0254.214.143 atunci când există situații care necesită intervenția echipelor în caz de zăpadă sau polei.

Confortul și siguranța devenilor sunt prioritare pentru administrația publică locală.

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.