Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Primăria Municipiului Deva implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara”

Exportă PDF - Primăria Municipiului Deva  implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara” Tipăreşte pagina - Primăria Municipiului Deva  implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara” Trimite unui prieten - Primăria Municipiului Deva  implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara”

publicat de AdministratoR in Joi , 12 Iulie 2018, 11:46

Primăria Municipiului Deva implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara"

 

12/07/2018

 

Primăria Municipiului Deva implementează proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara"

Municipiul Deva a semnat contractul de finanțare nr. 169/04.07.2018 pentru proiectul „Măsuri pentru prevenirea corupției în administrația publică locală a Municipiului Deva din Județul Hunedoara", cod SMIS 118193.
Obiectivul general al proiectului este creșterea transparenței actului administrativ în Romania prin implementarea de mecanisme și măsuri de prevenire a fenomenului de coruptie, precum și pregătirea personalului din instituțiile publice în acest sens. Beneficiile pe care acest proiect le aduce pentru grupul țintă sunt acelea că vor utiliza proceduri clare prin care să se asigure transparența în administrația publică locală, acestea fiind implementate la nivelul instituției în care aceștia îsi desfășoară activitatea. Concomitent grupul țintă va participa la sesiuni de formare profesională și instruire în domeniul anticorupției, dar și la campanie și workshop de educație anticorupție și metode de prevenire a acestui fenomen.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt următoarele:
1. OS1 - Implementarea în instituția publică solicitantă a unei proceduri interne specifice care are ca finalitate dezvoltarea spiritului etic și integritatea funcționarilor în exercitarea actului administrativ.
2. OS2 - Elaborarea unui ghid de bune practici în instituția publică solicitantă cu scopul de a preveni corupția și conflictele de interese în administrația publică locală și de a stabili indicatori specifici de evaluare.
3. OS3 - Organizarea a 1 campanie si 1 workshop de conștientizare publică a fenomenului de corupție și promovarea transparenței în administrația publică locală precum și educația anticorupție.
4. OS4 - Formarea personalului autorității publice solicitant (30 persoane) în vederea prevenirii și limitării fenomenului de corupție în instituțiile publice locale .

Rezultate :
1. - procedură internă anticorupție.
2. - ghid de bune practici privind transparența în administratia publică locală.
3. - 1 Campanie si 1 workshop pentru combaterea fenomenului de corupție.
4. - 29 funcționari și 1 ales local formați .

Perioada de implementare a proiectului : 04. 07.2018 - 04.07.2019 .
Valoarea totală a proiectului este de 281.308,00 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă reprezintă 275.681,84 lei (239.111,80 lei din FSE și 36.570,04 lei din bugetul național), și 5.626,16 lei contribuție din bugetul local.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.
Pentru detalii despre proiect, puteți contacta echipa de implementare.
Contact :
Manager de proiect :
Popovici Marineta
e-mail : marineta.popovici@primariadeva.ro
programe.dezvoltare@primariadeva.ro , www.primariadeva.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Programare on-line casatorii

PROGRAMARE on-line transcriere acte de stare civilă

PROGRAMARE on-line - cartea de identitate

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice