Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

”Generalul” caricaturii românești expune la Deva!

Exportă PDF - ”Generalul” caricaturii românești expune la Deva! Tipăreşte pagina - ”Generalul” caricaturii românești expune la Deva! Trimite unui prieten - ”Generalul” caricaturii românești expune la Deva!

publicat de AdministrAtor in Luni , 12 Octombrie 2020, 16:35

"Generalul" caricaturii românești expune la Deva!

„Masca... râdă-n PANDEMIE!" este titlul unei expoziţii de caricatură, semnată de lugojeanul Cristinel Vecerdea - CRIV, care va fi vernisată joi, 15 octombrie 2020, la ora 17:00, pe platoul din faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean" din Deva.

Participarea publicului la eveniment este liberă.

Expoziţia reuneşte aproximativ 50 de lucrări ale artistului supranumit de presă "Generalul" caricaturii românești și va fi deschisă până duminică, 15 noiembrie 2020. Lucrările vor fi expuse în holul principal al Centrului Cultural „Drăgan Muntean", astfel încât să poată fi admirate de pe platoul din zona fântânii muzicale.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural "Drăgan Muntean".

Vernisajul expoziției „Masca... râdă-n PANDEMIE!" se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

 

Cristinel Stelian Nicolae Vecerdea - CRIV (61 ani) este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi "Nicolae Bălcescu". A debutat în caricatură pe 1 aprilie 1979. Lucrările sale au fost publicate în presa civilă și militară. Multe dintre acestea se află, astăzi, în colecții particulare din țară și din străinătate. A ilustrat cărți ale mai multor scriitori români.

Are în palmares peste 80 de premii și trofee obținute la saloane de caricatură și festivaluri de umor din Europa, Asia, Africa și America.

Armata României i-a acordat trofeul "Omul Anului 2019", în cadrul Galei "Omul Anului" pe care o organizează începând din 2010.

 

Biroul de presă

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

Sesizari

.