Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Târg de iarnă la Deva

Exportă PDF - Târg de iarnă la Deva Tipăreşte pagina - Târg de iarnă la Deva Trimite unui prieten - Târg de iarnă la Deva

publicat de Administrator in Marti , 30 Noiembrie 2010, 12:10

Începd cu data de 15 decembrie, Primăria Deva organizează un „Târg de iarnă" pe platoul de la poalele Cetăţii. Acţiunea îşi propune să pună în valoare produsele tradiţionale şi obiectivele turistice, dar şi să producă o atmosferă de sărbătoare pentru locuitorii oraşului. „Vom avea la târg concerte, zi de zi, cu muzică populară, colinde, muzică uşoară şi nelipsitele manele. Doar în data de 21 decembrie nu vor fi spectacole pentru că deschidem Aqualand-ul şi avem nevoie ca parcarea să fie liberă. Devenii vor putea gusta preparate româneşti de la noi din judeţ şi din judeţele vecine. O să fie şi bou copt pregătit ca-n secuime, dar şi după reţete din Maramureş, ţuică de Fintoag, vin de Recaş. Pe data de 17 decembrie vom construi acolo un orăşel al copiilor. Nu sunt încă pregătite toate detaliile, dar vă promit că o să vă placă. Iar dacă producătorii vor dori să prelungim programul târgului, noi suntem de acord să continue până la anul", a declarat primarul Devei, Mircia Muntean.

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.