Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

CONCURS pentru ocuparea postului de executie in regim contractual vacant de muncitor necalificat treapta I din Biroul ridicari vehicule al Serviciului administrarea domeniului public si privat din Directia Deva 2020

  Vă facem cunoscut că  la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de execuție în regim contractual vacant de Muncitor necalificat, treapta I din cadrul Biroului ridicări(...)

Investițiile în școlile din Deva continuă

  Consilierii locali au aprobat prin HCL nr. 82/2021, documentația de avizare a lucrărilor de reabilitare a clădirii Internat-Școală care aparține Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate" Deva.  

Acte administrativ fiscale - persoane fizice - 26 februarie 2021

În temeiul prevederilor art. 47 alin. (5) lit. b) şi ale alin. (6) şi (7) din Legea 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru contribuabilii publicaţi în(...)

Spectacol folcloric „Buchete de cântec și joc”, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean" vă invită duminică, 7 martie 2021, la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean" din Deva, la un spectacol de folclor desfăşurat(...)

Somatii - persoane juridice - 26 februarie 2021

În temeiul art. 47 alin. (5) lit. b) şi ale alin. (6) şi (7) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru(...)

Concurs pentru ocuparea postului de execuție în regim contractual vacant de Inspector specialitate, grad IA din cadrul Compartimentului relații cu Consiliul local al Directiei juridice și administrație publică locală a aparatului de specialitate al Primarului municipiului Deva

Vă facem cunoscut că  la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de execuție în regim contractual vacant de Inspector specialitate, grad IA din cadrul Compartimentului relații(...)

Mai multe locuri în creșă pentru copii

Consilierii locali au aprobat astăzi, în ședință ordinară prin HCL nr. 84/2021 documentația de avizare a lucrărilor la obiectivul de investiții ,,Amenajare, modernizare și dotare spațiu cu destinația Creșă(...)

Sprijinim sportul devean

Am avut astăzi, la sediul Primăriei, împreună cu colegul meu, viceprimarul Gabriel Nelu Ilieș, o întâlnire cu președintele Federației Române de Kaiac-Canoe, domnul Ion Bârlădeanu și cu antrenorul(...)

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de executie vacante în regim contractual de Inspector de Specialitate gr. IA, din cadrul Compartimentului Financiar-Contabil si Resurse Umane al Clubului Sportiv Municipal Deva

Vă facem cunoscut că la sediul Clubului Sportiv Municipal Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea a 2 posturi de executie vacante în regim contractual de Inspector de Specialitate gr. IA, din cadrul Compartimentului(...)

Şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Deva va avea loc joi – 25 februarie 2021, ora 1200 în sala de ședințe a Consiliului local al municipiului Deva

  Şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Deva va avea loc  joi - 25 februarie 2021, ora 1200  în sala de ședințe a Consiliului local al municipiului Deva.  

Informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism

ANUNŢĂM demararea Etapei 2 - etapa elaborării propunerilor P.U.Z. şi R.L.U. aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentatia:

PROGRAMUL ACHIZITIILOR PUBLICE - 2021

Programul achiziţiilor publice - 2021.Program iniţial, modificări ale acestuia în funcţie de rectificările bugetare.    

CONCURS ORGANIZAT PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE CONDUCERE VACANT ÎN REGIM CONTRACTUAL DE ȘEF BIROU, GRAD II, AL BIROULUI ASISTENȚĂ COMUNITARĂ, INTERVENȚIE ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ, PREVENIRE MARGINALIZARE SOCIALĂ DIN CADRUL DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ DEVA

Vă facem cunoscut că în data de 16 februarie 2021, ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva din Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4, se va desfășura proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea postului de(...)

Premieră: Cum va arăta centrul istoric al Devei

Am făcut încă un pas pentru reabilitarea centrului istoric al municipiului Deva. Specialiștii firmelor Erbașu SA (Divizia Oradea) și Planwerk ne-au prezentat astăzi soluțiile urbanistice de amenajare a centrului istoric al(...)

Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre:

Potrivit Legii nr.52/2003, privind transparenta decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul(...)

Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre: Stabilirea tarifelor pentru închirierea terenurilor de sport aflate în administrarea Clubului Sportiv Municipal Deva

Consiliul local al municipiului Deva supune atenţiei cetățenilor municipiului Deva următorul proiect de hotărâre: Stabilirea tarifelor pentru închirierea terenurilor de sport aflate în administrarea Clubului Sportiv(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: