Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Ultimele actualizări

Spectacol folcloric de Ziua Sântuhalmului

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean" Deva vă invită, duminică, 19 septembrie 2021, la Ziua Sântuhalmului - ediția a III-a.

Modificări la contractul de închiriere a locuințelor sociale! Ce trebuie să știe chiriașii

De la 1 noiembrie 2021, intră în vigoare un nou contract-cadru de locațiune-închiriere a locuințelor sociale aflate în proprietatea municipiului Deva și în administrarea Direcția de Asistență Socială Deva.

FORȚĂ DE MUNCĂ SEZONIERĂ. Beneficiarii de ajutor social pot lucra ca zilieri!

Firmele din municipiul Deva care au nevoie de forță de muncă sezonieră pot angaja, ca zilieri, persoane ce beneficiază de ajutor social. Măsura are ca scop valorificarea forței de muncă locale și este reglementată de Legea nr.(...)

ALIMENTE GRATUITE de la Uniunea Europeană - pentru persoane cu dizabilități!

Direcția de Asistență Socială Deva începe, joi, 16 septembrie 2021, distribuirea pe LISTELE SUPLIMENTARE a produselor alimentare finanțate de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(...)

Seară de poveste în Cetatea Devei

Cetatea Deva va fi joi, 23 septembrie 2021, gazda evenimentului ,,Magia poveștilor". Seara de poveste va începe la ora 17:00 și se va desfășura pe platforma de la Poarta 2 a monumentului istoric. Este o acțiune care se adresează(...)

Se sisteaza furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 17.09.2021

Se sisteaza furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 17.09.2021, între orele: 09:45-12:00.  

COMUNICAT Privind rezultatele finale ale evaluării dosarelor de candidatură pentru selecția partenerului/partenerilor de proiect în cadrul Programului RO-MEDIU: ”Măsuri de reducere a contaminării cu substanțe periculoase în depozite municipale temporare”

În urma finalizării evaluării dosarelor de candidatură stabilită în baza Dispoziției Primarului nr. 1499/2021 privind stabilirea comisiei de evaluare și a comisiei de soluționare a contestațiilor candidaturilor depuse(...)

Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 14.09.2021

Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 14.09.2021, între orele: 10:40 - 13:00. Sistarea afectează strada Toamnei. Motivul sistării: remediere avarie rețea apă pe strada Toamnei, nr. 15. Din cauza(...)

Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 16.09.2021, între orele: 09:00 - 15:00

Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 16.09.2021, între orele: 09:00 - 15:00. Sistarea afectează străzile: Eroilor, Prunilor, I. B. Deleanu, Scoruș, Dealului, Nucilor, Piersicilor, Dumbrăviței,(...)

CONCURS pentru ocuparea postului de executie in regim contractual de Muncitor calificat, treapta I din cadrul Compartimentului administrarea domeniului public si privat al Serviciului administrarea domeniului public si privat din Directia Deva 2020 a aparatului de specialitate al Primarului municipiului Deva

Vă facem cunoscut că  la sediul Primăriei municipiului Deva se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de execuție în regim contractual vacant de Muncitor calificat, treapta I din cadrul Compartimentului(...)

Comunicat privind rezultatul evaluării dosarelor de candidatură pentru selecția partenerului/partenerilor de proiect în cadrul Programului RO-MEDIU

Vă facem cunoscut că în urma verificării dosarelor de candidatură pentru selecția partenerului/partenerilor de proiect în eventualitatea inițierii APELULUI 3 de proiecte în cadrul Programului RO-MEDIU: "Măsuri de(...)

În intervalul...

De la data:
Până la data: