Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Finanţări nerambursabile acordate

Obţinerea unei finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva

Orice asociaţie/fundaţie/organizaţie fără scop patrimonial cu personalitate juridică din municipiul Deva sau care desfaşoară activităţi pe raza municipiului, cultele religioase române cu personalitate juridică, cluburile sportive de drept privat, asociaţiile pe ramură de sport judeţene, asociaţiile / fundaţiile care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială şi asociaţiile/organizaţiile/fundaţiile pentru tineret, care desfaşoară activităţi nonprofit menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public local, pot obţine finanţare nerambursabilă de la bugetul general al municipiului Deva.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2010

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2010.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2011

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2011.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2012

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2012.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2013

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2013.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2014

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2013.

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2015

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2015

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2016

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2016

Finanţări nerambursabile de la bugetul general al municipiului Deva - 2017

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2017.

Finantari nerambursabile de la bugetul general al Municipiului Deva - 2018

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2018.

Finantari nerambursabile de la bugetul general al Municipiului Deva - 2019

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2019.

Finantari nerambursabile de la bugetul general al Municipiului Deva - 2020

Selecţia publică de proiecte de interes public local pentru acordarea de finanţare nerambursabilă din bugetul general al Municipiului Deva în anul 2020.

Servicii online

Consultă datorii online

Consulta online taxele și impozitele locale   (accesează cu Internet Explorer)   sau contactati-ne la adresa informatica@primariadeva.ro.       
 

Rezervare căsătorie civilă. Programează-ti online oficierea căsătoriei civile

Rezervare transcriere acte de stare civilă.Programează-te pentru depunere acte de stare civilă/redobândire cetăţenie română

Rezervare acte de identitate. Programează-te pentru depunere acte(carte de identitate, carte de identitate provizorie, reşedinţă)

Cereri şi formulare tip

Aici găsești formularele de care ai nevoie

Rezultate sondaje de opinie

Rezultate sondaje de opinie efectuate de către Primăria Deva.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a Municipiului Deva

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

Autorizaţii tonaj

Internet gratuit in zone publice

Deva24 SESIZARI

.