Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Locuinţe A.N.L. (Agenţia Naţională pentru Locuinţe)

Exportă PDF - Locuinţe A.N.L. (Agenţia Naţională pentru Locuinţe) Tipăreşte pagina - Locuinţe A.N.L. (Agenţia Naţională pentru Locuinţe) Trimite unui prieten - Locuinţe A.N.L. (Agenţia Naţională pentru Locuinţe)

publicat de Administrator in Marti , 23 Noiembrie 2010, 9:43

ÎN ATENȚIA SOLICITANȚILOR DE LOCUINȚE ANL!

Persoanele care au depus dosare în vederea obținerii unei locuințe ANL au obligația să se prezinte la Direcția de Asistență Socială Deva - Biroul Fond Locativ (str. I.L. Caragiale, nr. 4, camera 1), până în data de 14 iunie 2019, pentru obținerea informațiilor necesare reactualizării dosarului depus.

Potrivit reprezentanților Direcției de Asistență Socială Deva, măsura are în vedere modificările intervenite în legislație, conform cărora lista de priorități în soluționarea cererilor de locuințe pentru tineri destinate închirierii se reface ori de câte ori este cazul, dacă în anul respectiv urmează să se finalizeze și să se repartizeze locuințe noi pentru tineri, iar titularii înscriși pe lista aprobată inițial nu mai îndeplinesc criteriile de acces la locuință sau dacă există locuințe rămase vacante.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0254.218.030 și 0737.036.001.

Biroul de presă

In conformitate cu LEGEA nr. 152 din 15 iulie 1998 (*republicată*)privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, aceasta este autorizată să efectueze toate operaţiunile imobiliare necesare construirii, finalizării şi predării către beneficiari a locuinţelor construite prin programele proprii.


Asadar, locuintele A.N.L. sunt realizate de catre firme contractate de Agentia Nationala de Locuinte si nu de catre Primaria municipiului Deva.


Primaria realizeaza aducerea in zona a utilitatilor publice (apa+canal, energie electrica, gaz) si calea de acces + parcarea, daca exista spatiul disponibil.


 

Înapoi la Locuinţe A.N.L., locuinţe sociale, locuinţe de necesitate, locuinţe de serviciu

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI