Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

YANGCHENG - China

Exportă PDF - YANGCHENG - China Tipăreşte pagina - YANGCHENG - China Trimite unui prieten - YANGCHENG - China

publicat de Administrator in Miercuri , 17 Noiembrie 2010, 10:59

Oraşul Yangcheng este denumit şi Perla Mării Galbene. Yancheng este localizat în nordul campiei Jiangsu, în provincia Jiangsu, pe malul Mării Galbene. În anul 1983 a fost înfiinţată municipalitatea Yangcheng ce are în subordine două oraşe, cinci regiuni şi trei districte. Suprafaţa oraşului este de 16,920.83 km2 şi populaţia sa este de peste 8,1 milioane locuitori. Climatul Yangcheng - ului este blând şi lungimea coastei Mării Galbene este de 582 km. Denumirea oraşului, tradusă din limba chineza literară, înseamnă Oraşul Sării, denumire ce se trage de la marile suprafeţe din apropierea oraşului pe care se colectează şi produce sare marină.
Yangcheng - ul este un oraş cu o îndelungată istorie şi tradiţie culturală. Dovezile istorice de existenţă a Yangcheng - ului datează de peste 2100 ani, din vremea Dinastiei Han în 119 i.h., iar în ceea ce priveşte istoria recentă, Yangcheng - ul a avut un rol important în Războiul Civil din China şi în întemeierea Republicii Populare Chineze.
Din punct de vedere economic, venitul regiunii se bazează în special pe agricultură, iar recent o dezvoltare economică deosebită s-a produs datorită industriei de automobile, prin colaborarea dintre compania locală Yueda Corporation şi compania multinaţionala Kia.
În august 1992 a fost înfiinţată Zona de dezvoltare economică Yangcheng, un nou şi super tehnologizat parc industrial ce se întinde pe o suprafaţă de peste 20 km2, care îi întâmpină cu caldură pe străini ajutandu-i in investigatii, negocieri, investitii si dezvoltarea afacerilor lor.
Municipalitatea Yangcheng se preocupă intens de crearea unui mediu economic propice investiţiilor prin implementarea unor tratamente preferenţiale şi a unor servicii bune în domeniul financiar, a folosirii pământului, energiei, traficului şi telecomunicaţiilor.

Site-ul oficial al oraşului Yangcheng.

Înapoi la Oraşe înfrăţite

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Transmitere LIVE sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI